SVE JE TO ŠOU-BIZ Karleuša prešla u Mirkovićevo jato?! JK, Ana i Lukas se mesecima pljuvali, a pomirili očas posla! OVO SU DETALJI

Da je na srpskoj estradi sve moguće, pa i da se zarad višeg interesa ratne sekire zakopaju za nekoliko sati, dokaz je najnoviji potez Jelene Karleuše koji je javnost ostavio u šoku.

Mala od skandala je u roku od nekoliko sati žestoko ispljuvala Anu Nikolić, napisavši na Instagramu za nju da „estradna umetnica drogirano falšira i baulja po podu dok se publika smeje“, da bi posle nekoliko sati spornu objavu obrisala i ni manje ni više – zapratila Nikolićevu, s kojom se mesecima prepucavala na društvenim mrežama.

Da iznenađenje bude veće, Jelena je odmah nakon toga zapratila i Acu Lukasa, s kojim takođe duže vreme nije u dobrim odnosima, iako zajedno imaju i duet „Bankina“, koji je i danas veliki hit. Ovo je sve korisnike društvenih mreža ostavilo u šoku, pa su na Tviteru odmah počele da kruže razne teorije zavere o tome šta se zapravo desilo u ovom trouglu i kako je došlo do ovog šok obrta.

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora upućenog u celu priču, „glavni krivac“ za ovu potpunu promenu odnosa je producent Saša Mirković, koji već neko vreme brine o karijerama i Ace Lukasa i Ane Nikolić.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, Karleušin novi album „Alfa“, na koji njeni fanovi čekaju 11 godina, trebao bi uskoro da se pojavi na tržištu, a navodno će biti izdat upravo pod okriljem Mirkovićeve izdavačke kuće. Da će do ove poslovne saradnje najverovatnije doći, potvrđuje i ovaj Karleušin postupak i to što je zapratila Anin i Acin profil na Instagramu.

Naš izvor tvrdi da se na ovaj korak odlučila sama, kako bi i zvanično stavila tačku na njihove dosadašnje sukobe, s obzirom na to da će svi biti članovi iste produkcije. Na ovaj njen potez reagovali su odmah i Nikolićeva i Lukas, koji su joj uzvratili praćenje, a mnogi su primetili i da se na istoj mreži prate i Mirković i Jelenin PR i producent Zoran Birtašević, što je još samo jedan dokaz saradnje.

Kako bismo proverili naša saznanja pozvali smo i Anu i Acu, ali nam se oni nisu javljali na pozive, dok Saša Mirković nije ni demantovao ni potvrdio ovu vest, već nam je zagonetno poručio:

– Šou-biznis je šou. Zato se tako i zove. A nema biznisa bez šou-biznisa. Jelenu i njenog PR-a znam 20 godina. Mi smo stari drugari i sarađivali smo. Meni je JK draga osoba. O njoj nemam šta loše da kažem. Sve sam rekao u rečenici da je sve to šoubiz. U njemu je dozvoljeno sve ono što nije zabranjeno. Svi smo mi u šou-biznisu jer svi mi pravimo šou na ovaj ili onaj način – kaže Mirković i dodaje:

– Svi smo mi deo jedne velike mašinerije, koja nije globalna, ali imamo dobar uticaj na sve naše sunarodnike koji se nalaze u inostranstvu, gde organizujemo koncerte na kojima oni nastupaju i zabavljaju naše ljude. Mi kao produkcija smo najaktivniji s tim velikim koncertima i nema razloga da tako ne bude i u budućnosti. Što se tiče Karleušinog novog albuma „Alfa“, mogu samo da kažem da sam siguran, kao neko ko je dugo u ovom poslu, da Jelena neće promašiti i da će napraviti dobar album – sa osmehom nam je poručio on, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare