ŠERIFOVIĆKE OPELJEŠILI U DUBAIJU: Preseo im odmor, PUKLI 125 € NA KAFU! Marija pobesnela na Vericu, evo šta joj je javno poručila

Marija Šerifović već nekoliko dana uživa u odmoru sa svojom majkom Vericom u Dubaiju. Oni su smešteni u jednom apartmanu blizu plaže, a pevačica se iz Emirata redovno oglašava na svom Jutjub kanalu.

Tako se ona svojim pratiocima požalila kako je jedan prodavac njenu majku i nju prevario jer su turistkinje, pa je za pakovanje kafe, 10 urmi i kristale za sinuse platila čak 125 evra. Pevačica je to shvatila nakon nekoliko minuta, jer se plaćanje u Dubaiju obavlja u dirhamima, što je zvanična valuta.

– Verica je kupila 10 urmi, kristale u maloj bočici za sinuse koji se stavljaju u vrelu vodu i 100 grama kafe koju je pila. Iako sam ja mislila da će na kraju sve ispasti 20, 30 ili 40 evra, čovek kaže da treba da se plati 490 dirhama. Znaš li ti, mama, koliko je to evra? Da li si ti normalna? To je, bre, 125 evra – upitala je Marija Vericu.

– Izvini, ali šta da radim ja sad? Da idem da vratim? Evo ti 100 evra, toliko imam. Što ga nisi pitala šta koliko košta? – uz osmeh je upitala Verica ćerku.

– Ti si insistirala da kupimo još nešto. Uvalio nam je ono za sinuse. To će ti pomoći i trajaće ti pet godina.

– Polazi, ubiću te – poručila je Marija majci kad su krenule ka automobilu, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare