DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART: Lav hrabro ide ka uspehu, Ribe zabrinute 

OVAN

Malo nervoze od jutarnjih sati, da učini da se razmrdate. Kada prođu ove prve jutarnje „nepogode“, ostatak dana je izuzetno dobar. Jedna osoba iz prošlosti vas može u potpunosti iznenaditi svojim pojavljivanjem ili inicijativom.

BIK

Morate da požurite da biste realizovali planove. Okolnosti vam ne idu naruku jer je obaveza više nego inače, a ni sa saradnicima nemate razumevanje i sklad. U odnosu sa voljenom osobom vreme je da konačno prevaziđete trzavice u  komunikaciji.

BLIZANCI

Velika energija i usmerenost, želja da što pre pokrenete nešto što je u prethodnom periodu bilo u zastoju. Pojedini saradnici vas umaraju. Jake emocije i strast – bilo bi dobro da sa voljenom osobom pokrenete lepe zajedničke momente.

RAK

Neke situacije se razvlače i već počinjete da se nervirate što se ne pokreću. Nervoza postoji i u kontaktu sa nadređenim osobama. Biće potrebno mnogo usaglašavanja da biste uspeli da se po nekim planovima uskladite sa voljenom osobom.

LAV

Neko bi rekao da ste zagrizli preveliki zalogaj, ali tako ne mislite i nastavljate da se u poslovnom segmentu borite za ono što želite. Dobre šanse za uspeh stoje. Raspoloženost i flertovanje. Lako ostvarujete i nova poznanstva.

DEVICA

U odličnom ste radnom elanu i uglavnom će sve ići lako. Prijatno ćete biti iznenađeni nekim pohvalama na svoj račun, verovatno od strane saradnika ili poslovnih partnera. Emotivnom partneru je potrebno više podrške sa vaše strane.

VAGA

Previše toga morate uraditi, a nekako brzo gubite snagu i elan za posao. Nemojte se rasipati na sto strana, odredite prioritete. Dogovori sa emotivnim partnerom se uglavnom vezuju za dom ili kraću posetu zajedničkim prijateljima.

ŠKORPIJA

Veoma ste se brinuli oko završetka poslovnih obaveza i malo je reći da će vam laknuti kada ovo privedete kraju. Neko vam nudi dodatni poslovni angažman ili kratkotrajni poslić. Odgovara vam da se u tišini svog doma posvetite voljenoj osobi.

STRELAC

Iako će poslovni segment zahtevati da mu se posvetite, a povremeno ćete se bojati da li ćete sve uspeti da završite na vreme, ipak ćete krajnjim rezultatima biti zadovoljni. Emotivno – teško usklađujete obaveze i imate malo vremena za voljenu osobu.

JARAC

Neko bi rekao da ste previše obaveza preuzeli, ali vi ne mislite tako. Smatrate da ćete uz dobru organizaciju sve privesti kraju, na vreme. Danas želite da više pažnje posvetite porodici. Moguće je da će nekome od članova familije biti potrebna vaša pomoć.

VODOLIJA

Planova million, a malo vremena da ih sve ostvarite. Naravno, svesni ste da ćete morati jako dobro da se organizujete da biste priveli kraju makar deo obaveza. Zanimljive mogućnosti za nova poznanstva. Kontakti preko društvenih mreža.

RIBE

Blaga zabrinutost zbog troškova ili finansijskih obaveza. Podsticajan dan, mada nećete moći da se oslonite na pomoć kolega, sve ćete morati sami. Razumevanje nalazite samo kod prijatelja – voljena osoba nema dovoljno vremena za vas.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare