BEZ IZNENAĐENJA, ZVEZDA OPRAVDALA ULOGU FAVORITA! Crveno-beli primili gol, a onda ubacili u „petu brzinu“ i RAZBILI Radnički!

U četvrtfinale Kupa Srbije plasirala se Crvena zvezda, koja je danas na gostovanju pobedila Radnički iz Sremske Mitrovice rezultatom 3:1.

Beogradski tim ušao je u današnji meč kao apsolutni favorit, i tu ulogu je uspeo da opravda. Ipak, fudbaleri Radničkog nisu „tek tako“ istrčali na teren, već su dali sve od sebe i želeli su da aktuelnom srpskom šampionu pokažu zube.

Nakon početne inicijative Zvezde, u 37. minutu usledio je pravi šok za tim Miloša Milojevića, pošto je Đorđević sa „bele tačke“ savladao Borjana i svoj tim doveo u vođstvo.

Ipak, radost domaćih fudbalera nije dugo trajala, jer je šest minutak kasnije rezultat poravnao Ivanić, pa je rezultat nakon prvih 45 minuta igre bio 1:1, piše Kurir.

Nastavili su gostujući fudbaleri sa ofanzivnom igrom i u drugom poluvremenu, i takva inicijativa se u potpunosti isplatila. Igrao se 56. minut kada je Rakonjac povisio na 2:1, a za konačnih 3:1 pogodio je Kangva osam minuta kasnije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare