ZADRUGAR DUGUJE PREKO MILION DINARA? Prevario poslovnog partnera i ušao u rijaliti, on sve obelodanio 

Prijatelj Bojana Simića otkrio detalje biznisa koji je započeo sa zadrugarom, kao i to da mu navodno duguje veliku svotu novca, koju ne može da naplati od njega jer je ušao u „Zadrugu“, kako bi pobegao od problema koje je sam izazvao.

Drug Bojana Simića, otkrio je kako je ušao u biznis sa aktuelnim učesnikom šeste sezone rijalitija „Zadruga“ i da je zbog toga upao u velike probleme jer Simić navodno nije plaćao porez, zbog čega njega sada jure za iznos od 1.296.450 dinara, odnosno 10.000 evra.

– Sa Bojanom sam se odavno upoznao. Bilo je to pre 7-8 godina kada je došao da zakupi jedan splav. Počeli smo saradnju. Bio sam tamo menadžer. Posao nam je propao i onda smo kuburili duže vreme da bi došao na ideju pošto je kao radio oko pogrebnih usluga. On je imao kombinaciju da se uzima pogrebna operema i kombinaciju u bolnicama gde bi nas obaveštavali tj. njega o smrtnim slučajevima. On je napravio papirologiju, ali nije mogao na svoje ime jer je imao neku zapetljanciju i onda smo firmu otvorili na moje ime. Firma se zove Simić naznačena na njegovu adresu, a na moje ime – priča Simićev drug za domaće medije i nastavlja.

– Ja sam predao papirologiju i niko me nije kontaktirao. Kad god bih Bojana pitao nešto on bi uzvratio pitanjem da li mi je nešto stizalo što sam ja negirao. Onda kad mi je stigao za naplatu milion i nešto odmah sam ga obavestio, na šta je on konstatovao da ja ne treba ništa da imam na svoje ime. Ali ja imam auto, nasledstvo.

– Naravno prinudna naplata ide i na porodicu. 10.000 evra nije mala cifra. U međuvremenu je Bojan nestao otišao je u „Zadrugu“. Pre „Zadruge“ mi je pričao da je u vezi sa Ivanom Šopić i da ga ona ubacuje u šou, a da niko to ne zna. Uglavnom prevarant, neka čuda – rekao je on i dodao:

– Nismo ni počeli da radimo posao jer je on otišao za inostranstvo u Šapniju pa se javi posle nekog vremena, pa opet nestane, pa se oženio sa Šašićkom – ispričao je on. 
UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare