ODREĐEN PRITVOR EGZEKUTORIMA IZ RUŠNJA! Viši sud se oglasio o ubistvu Ranka Eskobara, evo zbog čega pucači ostaju iza rešetaka!

Nakon saslušanja osumnjičenih za ubistvo Ranka Radoševića (54), Viši sud u Beogradu je doneo rešenje kojim je prema Stefanu Z. (28) i Luki V. (26), odredio pritvor do 30 dana, piše Kurir.

Kako se navodi, pritvor im je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i jer je za krivično delo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina.

– Način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka – dodaju.

Takođe, prema državljanima Bosne i Hercegovine P.M. i Š. A. zbog sumnje da se kriju, i zbog okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, prema njima naređeno je izdavanje poternice.

Podsetimo, osumnjičenima Stefanu Z. i Luki V. se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u saizvršilaštvu i krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima M.P. i A.Š. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u pomaganju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare