TRAŽILA SAM MOMKE NA TINDERU! Nataša Bekvalac priznala da je koristila dejting aplikaciju, pa podelila svoje iskustvo! 

Pevačica Nataša Beklvalac je otkrila da je pokušala na razne načine da nađe odgovarajućeg partnera, a imala je iskustva i sa upoznavanjem putem interneta!

Nataša je posle uspešnog koncerta u Trebinju, koji je održala proteklog vikenda, u intervjuu za Informer potpuno ogolila dušu. Posle tri razvoda Nata već duže vreme vreme nema partnera i priznaje da je u jednom trenutku pokušala da „prekine samoću“.

Da li si ikada koristila Tinder, aplikaciju za upoznavanje?

– Jao, jesam, davno! Bila sam u Makedoniji, imala sam nekoliko nastupa i bilo mi je dosadno. Tada sam instalirala tu aplikaciju. Tamo sam zatekla svašta, „mečovala“ sam se s mnogima, ali sam odustala…

Da li imaš lažni profil na društvenim mrežama?

– Nemam, ali moje drugarice imaju. Kad hoću da vidim nešto, uđem na njihove profile. 

Nedavno si se vratila iz Pariza, grada ljubavi. Da li si tamo našla ljubav?

– Sigurno, pogotovo zato što sam bila sa tri tinejdžerke. Podetinjila sam s njima totalno. Moj ljubavni život je bukvalno mrtvo more! Volela bih da vam se pohvalim da se nešto promenilo, ali, nažalost, nije.

Da li su udvarači loši ili si ti teška?

– Mislim da ima sjajnih muškaraca, ali ja sam već pet godina „u fazi rasta“, u kojoj mnogo poštujem sebe.

Kako reaguješ na udvarače?

– Nema ih! Davno je to bilo, ali mislim da bih se snašla kada bi se opet desilo.

A kako se ti udvaraš?

– Ja sam vrlo suptilna u tome. Muškarac kome uputim signale mora da bude hipersenzitivan da bi me skapirao. Nemam više nikakva očekivanja, zapravo, meni muškarac više i ne treba.

Da li se plašiš samoće?

– Ja sam u roditeljstvu sama, to mi je najvažnija i najbitnija uloga. Maksimalno sam posvećena i poslu, koji radim već 20 i nešto godina na vrhunskom nivou. Te dve sfere me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac bi morao da bude baš magičan da bih mogla i njega da uglavim.

Da li ti starija ćerka Hana ikad kaže da si dosadna?

– Ne kaže preda mnom, ali u telefonskom razgovoru, koji uglavnom prisluškujem, kaže to drugaricama.

Da li tvojim ćerkama fali očinska figura?

– Nikada, iz ljubavi prema svojoj deci, neću pričati o njihovim očevima. Pogotovo jer nemam ništa preterano afirmativno da kažem o njima.

Da li si više hrabra ili luda?

– Mislim da je to čarobna kombinacija. Luda sam po rođenju, a hrabra po čuvenju. Moje ludilo niko ne kontroliše zato što nisam lečena!

Ne pušim već 45 dana i psihički sam baš loše

Čujem da si prestala da pušiš.

– Već 45 dana ne pušim i to je ostavilo velike posledice na moje psihičko stanje. Svakog jutra se borim da ne zapalim cigaretu! Zbog toga sam se i ugojila. Nadam se da ću istrajati… Eto, na nastupu u Trebinju obukla sam crnu haljinu jer sam se ugojila.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare