SPOJILI SE NAKON DVE DECENIJE! Knez je svojoj ženi posvetio veliki hit: Njihov prvi susret je bio NEZABORAVAN

Pevač Nenad Knežević Knez devedesetih godina je bio na vrhuncu karijere, a među pesmama koje se pevaju i dan danas je i njegova numera „Tina bambina“ koja krije posebnu priču.

Tajna ovog hita čuvana stara je više od 20 godina, a govori o neverovatnom i sudbonosnom susretu sa Tinom. Ovaj susret se zaista odigrao u životu popularnog pevača i doneo mu najveću ljubav, zanimljivu priču sa njegovom partnerkom, sa kojom i sada uživa u skladnom odnosu.

Naime, Tina i Knez su se upoznali pre više od dvadeset pet godina na njegovom nastupu u Parizu, u kojem je Tatjana, rodom iz Paraćina, živela i radila čak 35 godina.

Kako tada nije bilo povoljnih momenata i okolnosti neophodnih da bi njihova romansa započela, svako je nastavio svojim putem, a „sudbina“ je odredila da se njih dvoje ne vide narednih dvadeset godina, oboje su nastavili dalje i dobili po dve ćerke. Međutim, pre nekoliko godina su se ponovo sreli i uplovili u romansu koja i danas traje.

O njihovoj priči otvoreno je govorila pevačeva devojka i Tina iz pesme, a Knez je sve potvrdio.

„Videli smo se u Paraćinu, prišla sam Nenadu i pitala ga da li me se seća. Rekla sam mu da smo se upoznali u Parizu pre dvadeset godina i da sam mu tada otkrila da me tamo zovu Tina, a on je tada odgovorio da baš pravi pesmu koja se zove ‘Tina bambina’. Bio je malo zamišljen, ali je odgovorio da se seća tog trenutka“, rekla je pevačeva partnerka svojevremeno, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare