ALEKSANDRA RADOVIĆ KONAČNO OTKRILA ŠTA MISLI O PAVLOVIĆKI: Znam koliko je truda i vremena uložila kako bi poboljšala glas

Pevačica Aleksandra Radović pojavila se na promociji Borisa Režaka i Rogata. Pevačica se osvrnula na svoju karijeru i dotakla se njene nekadašnje učenice u školi pevanja, Milice Pavlović.

Aleksandra je istakla da svoj posao voli i da joj ništa ne pada teško kada je u pitanju isti.

– Volim da pevam i iznosim ono što osećam. Prosto to mi je sreća i zadovoljstvo.

Šta ti smeta u poslu?

– Nisam neka osoba koja može nešto da promeni. Gledam svoj put i ono što radim gledam da bude iskreno. U svakom poslu postoji dobrih i loših strana.

Koliko danas može da prođe kod publike neka kvalitetna muzika?

– To je sve do čoveka. Jeste da vreme dosta stvari diktira.. Individualne stvari, verujem da mnogo ljudi vole dobru muziku. Pop muzika i ono što je vredno i dobro uvek prolazi.

Vi pomažete mladim nadama u vašoj školi, ne znam da li je to i dalje aktuelno? Jedna od vaših učenica je Milica Pavlović, da li ste sada ponosni na nju jer je postala zvezda, kako komentarišete to?

– Ja sam uvek srećna kada vidim svoje učenika da idu svojim nekim pravcem, koji su zacrtali. Naravno ne mogu nikoga da savetujem, u vezi sa tim šta voli i koji muzički žanr njemu prija. Znam koliko je vremena i truda uložila kada je u pitanju glas, poboljšanje svoje tehnike. Ona je putovala i znam da je bila redovna i dolazila je dva puta nedeljno na časove. Imam dece koji dolaze iz Bosne i Hercegovine, i Crne Gore, trud se uvek isplati. Srećna sam zbog toga – istakla je pevačica, prenosi Kurir.

Podsetimo, Milica je nedavno u emisiji „Premijera – Vikend – Specijal“ istakla da se svojevremeno razočarala u Aleksandru Radović, ali da je sada potpuno razume i da je čula da koleginica ima lepo mišljenje o njoj, što je Aleksandra sada i potvrdila.

– Ja ne mogu tačno da se setim, mislim da je to bila prva emisija u takmičenju. Ona je poslala mom drugu Nikoli neku poruku dok je bio u publici, sadržaja se ne sećam, ali je bila isključiva. Parafraziram, bila je neka izjava tipa „Milica je stvorena za pop muziku, ne podržavam je u tom smeru“, u tom trenutku me je zabolelo, jer sam očekivala neku podršku. Ali je razumem, ja sam čula da danas ima prelepo mišljenje o meni. Meni je ona u tom momentu bila uzor što se tiče pevanja – rekla je Milica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare