Za našu glumicu kažu da je simbol prirodne lepote, skinula se na pesku I ZAPALILA MREŽE: Otkrila je šta reditelj traži od nje na snimanju INTIMNIH SCENA – Neprijatno je! ( FOTO)

Ivana Dudić, koja važi za jednu od najlepših srpskih glumica, pozirala je na plaži u kupaćem kostimu i izgledom mnoge oborila s nogu.

Za Ivanu kažu da je simbol prirodne lepote, a na njeno izvajano telo retko ko ostaje imun.

Nakon što je glumica objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodelnom kupaćem kostimu na plaži, očekivano, usledila je lavina komentara.

– Igrala sam se u pesku – napisala je Ivana, a onda je usledilo: „Nisi ni svesna koliko si lepa“, „lutka“, „boginja lepote“…

Inače, Ivana, koja je snimala intimne scene sa kolegom Milošem Đurovićem u seriji „Crveni mesec“, otkrila je da li joj je bilo neprijatno u tim trenucima.

– „Crveni mesec“ kada sam snimala, snimala sam sa svojim kolegom sa klase Milošem Đurovićem sa kojim sam imala takav lav-hejt rilejšnšip privatno gde se 5 minuta volimo pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu intimnu scenu i punu strasti. Na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali – rekla je glumica.

– Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja „hajde uhvati ga“, „ajde, povuci je“ i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strašno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano – istakla je Ivana za Kurir nedavno.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare