VODITELJKA SLAGALICE ISKRENO O NEGATIVNIM KOMENTARIMA „Sa mužem nisam iz koristi! Upućuju nam OTROVNE STRELICE“, evo na čemu počiva njihov brak 

Voditeljka „Slagalice“ Jelena Simić već skoro dve decenije uživa u ljubavi sa suprugom Draganom Simićem, a ne krije da do nje dolaze negativni komentari na račun njihovog braka.

Jelena Simić sa 18 godina starijim mužem ima dvoje naslednika – ćerku Unu i sina Aleksu.

– Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički – istakla je nedavno voditeljka, te navela da sa Draganom nipošto nije iz koristi.

– Što se karijera tiče, dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mera do koje mi držimo je mera ljubavi – kazala je Jelena za „Hello“.


– Svako razočarenje lakše podnesem sa njim. Velika mi je podrška. Vole ga i moji prijatelji, uvek mi napominju da ne dolazim bez njega – navela je za pomenut medij.

Dragan Simić (60) je, inače, profesor na Fakultetu političkih nauka.Jelena na društvenim mrežama neretko deli fotografije sa emotivnim partnerom, a u komentarima im često poručuju da su idealan par.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare