OVO SE NIKAD NIJE DESILO U ZVEZDAMA GRANDA Takmičar pokušao da slaže Sašu Popovića, on ga POKLOPIO USRED EMISIJE 

Tenzija, stres i napetost među kandidatima u najgledanijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ je uglavnom velika, ali kada su takmičari sigurni u sebe nema ih ni na vidiku.
U to smo se uverili u duelu dva talentovana momka, Raja Simonovića i Dženana Rakića koji su i razgalili, neki i slagali ali i nasmejali članove žirija i produkcije.

Nakon fantastičnog folk- pop duela sjajnih momaka, ponosni mentori izašli su na scenu da čestitaju kandidatima.

– Ne idemo odavno dok ne vidimo da su obojica prošli – našalila se Snežana, a Saša Popović prvo zatražio od žirija da ugase tastere i da se pripreme za preglasavanje, a zatim poručio da se ipak šalio i da obojica idu dalje.

– Najbolji si direktor – dobacila je ushićeno Snežana.

Popović je nakon duela odlučio da otkrije manje poznate detalje o duelistima, tako je sa gledaocima i publikom u studiju podelio informaciju da je Dženan bio na audiciji kada je imao samo 17 godina, a kada je upitao Simonovića da li se i on nekada pojavio na kastingu, takmičar je počeo da vrda sa odgovorom.

– U ‘Zvezdama Granda’ nisam bio nikad, možda jednom u Kruševcu pre desetak godina. Prošao sam prvu audiciju, ali bio sam sprečen da učestvujem jer sam često putovao kao član folklora – rekao je Rajo, ali ga je Popović „poklopio“ odgovorom.

– Bio si 2013. godine, imam snimak, gledao sam te. Sve vas ja pratim, samo da znaš – odbrusio je Saša, a voditeljka Sanja Kužet dodala:

– A ko će drugi?!

Žiri nije želeo da troši reči, jer smatra da su oba kandidata bila fantastična, a ni mentori nisu imali šta da dodaju.

– Fenomenalni ste, idete u četvrti krug – poručio im je Popović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare