LEDENO JUTRO, A ONDA STIŽE I MALO SUNCA! „Baba Marta“ pomrsila konce – narednih dana toplije, a onda opet zahlađenje! 

Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 2°C, maksimalna od 8°C na jugu do 11°C na severozapadu i u Negotinu.

U Srbiji ujutru ponegde slab mraz i sveže tokom dana sa dužim sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 2°C, maksimalna od 8°C na jugu do 11°C na severozapadu i u Negotinu. Uveče vedro i hladno. Temperatura u 22h od -1°C do 3°C. 

U Beogradu ujutru slab mraz na obodu grada.Tokom dana pretežno sunčano i sveže. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko 0°C u centru, na obodu grada do -3°C, a maksimalna oko 9°C, 10°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h oko 3°C u 22h. U Nišu ujutru slab mraz. Tokom dana sunčani periodi i sveže.Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko 1°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h oko 1°C u 22h.

U Užičkom regionu ujutru slab mraz i sveže tokom dana sa dužim sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 0°C, maksimalna od 9°C do 10°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi uz dnevnu temperaturu do 4°C na 1000 mnv. U Novom Sadu ujutru slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i sveže. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko -2°C, a maksimalna do 10°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h oko 1°C u 22h.

U Subotici ujutru slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i sveže. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko -3°C, a maksimalna oko 9°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h oko 1°C u 22h. 

Vreme narednih dana

U ponedeljak vedro. Ujutru je moguć slab mraz i ređa pojava magle po kotlinama. Tokom dana pretežno sunčano i znatno toplije nego u nedelju.Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do 2°C, maksimalna od 14°C na jugu jugoistoku do 19°C na zapadu Srbije, u Loznici. Uveče vedro. Temperatura u 22h od 3°C do 9°C. U utorak još toplije vreme i znatno iznad proseka za ovo doba godine, u većini mesta oko 20°C. U sredu zahlađenje sa kišom, a na planinama sa snegom. U četvrtak razvedravanje, a zatim pretežno sunčano u drugoj polovini sedmice uz porast temperature i za naredni vikend oko 20°C.

UDARNA VEST.rs



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare