ŠOK! OTKRIVAMO KO JE TREĆA OSOBA UHAPŠENA SA OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO U RUŠNJU: Pucali u Ranka Eskobara, pohapšeni u NBG

Brzom akcijom beogradske policije danas su uhapšeni S.Z. (28) i L.V. (25) po nalogu Višeg javnog tužilašta u Beogradu zbog sumnje da su ubili Ranka Radoševića Eskobara na pumpi u Rušnju.

Kako saznajemo, sa njima je uhapšena i treća osoba, a u pitanju je maloletna devojka.

– Oni su locirani u iznajmljenom stanu u Beogradu, gde im je pronađen i pištolj za koji se još proverava da li je onaj koji su koristili za likvidaciju .

Policija je pucače identifikovala preko sigurnosnih kamera, a intenzivnim radom ih locirala i uhapsila. Pretpostavlja se da su mladići plaćenici koji su radili po nalogu suprotstavljenog klana, najverovatnije kavačkog.

Ubijeni Radošević, podsetimo, navodno je bio visokopozicionirani pripadnik nikšićke kriminalne grupe i blizak škaljarskom klanu i njegovom vođi Jovanu Vukotiću, koji je likvidiran u septembru prošle godine u Istanbulu.

Kako je Kurir pisao, Radošević je ubijen dok je u kafiću na benzinskoj pumpi, u koji je navraćao gotovo svakog dana, ispijao kafu.

Kamere si snimile dvojicu napadača obučenih u crno, s kapuljačama i hirurškim maskama na glavi, kako ulaze u lokal u kom je u tom trenutku bilo najmanje 20 očevidaca.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare