RADA MANOJLOVIĆ POKRENULA BIZNIS NA DUŠANOVCU! Uložila 55.000 €, a evo na šta je potrošila i poslednju paru! ZGRNUĆE SILNU LOVU

Rada Manojlović je sa sestrom Majom, koja je sada njen menadžer, kupila tri parking mesta u beogradskom naselju Dušanovac koja će izdavati, a uložila je čak 55.000 evra.

– Rada i Maja su rešile da novac od nastupa pametno ulažu. Sve što su zaradile od Nove godine do sada uložile su u garažna mesta. Na tu ideju su došle na nagovor prijatelja koji već ima 20 parking mesta i odlično zarađuje – kaže izvor blizak pevačici.

– Iako su cene parking mesta skočile, Rada i Maja su dobile popust, pa su pre nekoliko dana kupile tri garažna mesta za 55.000 evra. Još nisu počele da ih izdaju, ali planiraju da na mesečnom nivou za jedno parking mesto traže 150 evra.

Pevačica, kako priča izvor za domaće medije, u početku nije želela da se upušta u biznis, ali kada je saznala koliko može da zaradi predomislila se.

– Jedva su je nagovorili jer je Rada smatrala da tu nema zarade. Međutim, kada je čula koliko njen prijatelj mesečno zarađuje na taj način, predomislila se – objašnjava izvor i otkriva da Rada ne planira ovde da se zasutavi kada je novi biznis u pitanju.

– Radine kolege uglavnom kupuju stanove, planira to i ona, ali sada su joj garaže prioritet. Do leta je rešila da kupi još pet mesta, takođe na Dušanovcu. Maja ju je ubedila da ne čeka i da sav novac koji zarade odmah ulože u garaže.

Rada Manojlović je potvrdila da je pokrenula novi biznis, a kako kaže planira da sebi kupi i stan.

– Ne želim da detaljišem o biznisu, ali hoću da pametno ulažem novac. Tata me je vaspitavao da uvek prvo mislim na druge, pa na sebe, sada ga kritikujem zbog toga. Što da delim drugome više nego sebi?! Godinama radim, a moj novac su drugi trošili. E pa došlo je vreme da sestre Manojlović ulažu u budućnost – rekla je pevačica i otkrila da će da kupi i stan.

– Planiram i nekretninu, ali ne u Beogradu. Ranije nisam znala s parama jer sam davala i do 30.000 evra za samo jedan spot. Ali dobro, ne žalim se, nekad bi se ta ulaganja isplatila, nekad ne… Ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ, ali sada sve radim mnogo pametnije!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare