OTAC MLADIĆA UBIJENOG U DANSKOJ OČAJAN: Petar je za TRI MESECA trebalo da slavi punoletstvo i da diplomira

Dvojica srpskih mladića ubijena su u ponedeljak u Kopenhagenu kada ih je, iz nepoznatih razloga, napala grupa mladića. Petar Stešević (17), mladić poreklom iz Crne Gore, uboden je u srce, dok je njegovom prijatelju N.Š. (18) poreklom iz okoline Čačka, prerezan vrat.

Petrov otac još je u šoku zbog svega što se desilo, a u svojoj ispovesti za Kurir ispričao je da se sve dogodilo 300 metara od njihove kuće u predgrađu Kopenhagena.

– Petar bi za tri meseca napunio 18 godina, trebalo je da diplomira, život je bio pred njim. Bio je veliki sportista, a sa momkom koji je bio sa njim se druži čitav život, obojica su rođena ovde u Danskoj, igrali zajedno fudbal, basket – rekao je otac Nenad Stešević.

Kako saznaje Kurir, jedan napadač je uhapšen, jer je treći mladić koji je lakše povređen, a bio je sa Petrom i njegovim drugom, ispričao šta se desilo.

– Zbog poverljivosti istrage ne znaju se još detalji, ali uhapšen je mladić (17), koji nije državljanin Danske – kaže izvor Kurira.

Petar je inače, druga generacija Steševića koja je rođena u Danskoj, a Nenad kaže da je on Srbin iz Kotora.

– Rodio mi se na rukama, jedan presrećan dečak koji je uvek znao da kaže volim te, pun energije i ljubavi. Ima starijeg brata Mila na kojeg je uvek mogao da se osloni, vedar i radostan momak kome je obraz bio najvažniji – rekao je za Kurir otac Nenad i dodao da zna da cela Srbija i Crna Gora plaču za ovim mladićima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare