NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi zadovoljni finansijama, Škorpije ulaze u lepu emotivnu vezu

Nedelja će imati par aspekata Venere i Merkura. Venera 16. marta prelazi u zemljani znak Bika. Praviće lošiji aspekt tog dana sa Plutonom, pa neki mogu biti osetljivi, posesivni pa ostanite suzdržani koliko je to u vašoj moći.

Venera će doneti jednu stabilnost i želju da se vratimo prirodi. Stabilnije emocije kod mnogih. Sunce će istog dana zagrliti Neptuna, pa blagi oprez od nepoverljivih ljudi. Već sledećeg dana sitacija se stabilizuje i sve će biti mnogo bolje. Sam kraj nedelje donosi mir i stabilnost kao i bitne vesti koje će vas obradovati. Nedelja se završava prelaskom Merkura u znak Ovna.

Ovan

Posao: Aktivni ste i možete očekivati zadovoljstvo kada je vaš rad u pitanju. Krajem nedelje ćete biti zadovoljni svojim finasijama.

Ljubav: Lepa nedelja. Slobodnima nove prilike i lepi trenuci na ljubavnom planu. Druga polovina nedelje donosi stabilnost ako ste u vezi ili braku.

Zdravlje: Dobro. Moguć je disbalans hormona kod nekih.

Bik

Posao: Druga polovina nedelje donosi rešavanje ili pozitivan glas vezan za poslovno polje. Možete odahnuti i bićete zadovoljni svojim radom.

Ljubav: Od druge polovine nedelje mogućnost ulaska nove osobe u vaš život. Zauzeti, ova nedelja donosi mir i harmoniju u vašem odnosu.

Zdravlje: Dobro se osećate. Ako je bilo problema situacija se stabilizuje.

Blizanci

Posao: Lepa dešavanja u prvoj polovini nedelje. Bićete aktivni i zadovoljni svojim radom. U drugoj polovini nedelje obratite pažnju na komunikaciju sa vašim saradnicima i budite oprezni.

Ljubav: Promenljiva nedelja kada je ljubav u pitanju. Mogućnost prolaznog nezadovoljstva. Zauzeti, mogućnost ulaska u tajnu vezu.

Zdravlje: Bez većih problema. Prolazna mentalna iscrpljenost.

Rak

Posao: Sve ide po planu. Mogućnost manjeg nezadovoljstva u odnosu sa kolegama, ali brzo sve prolazi i bićete zadovoljni situacijom.

Ljubav: Slobodni će šarmirati i biti skloni flertu. Zauzetic lepa stabilna nedelja i odnos sa voljenom osobom se stabilizuje ako je bilo nesuglasica.

Zdravlje: Bez većih problema.

Lav

Posao: Uglavnom bez većih promena kada je ovo polje u pitanju. Prva polovina nedelje donosi malo nerazumevanja sa nadređenima. Tražiće više nego što je moguće ispuniti.

Ljubav: Slobodni mogu upoznati osobu preko posla koja će im privući pažnju. Zauzeti, može doći do nezadovoljstva u vašem odnosu. Partner će vam manje vremena i pažnje posvećivati. Ostanite smireni i razgovarajte.

Zdravlje: Moguć je pad energije. Više se krećite.

Devica

Posao: Prvih nekoliko dana nedelje budite oprezni i ne donosite ishitrene odluke. U drugoj polovini nedelje očekujte prosperitet i lepa dešavanja, situacija će se potpuno promeniti.

Ljubav: Možete biti nezadovoljni i nezainteresovani za ljubav, ali od sredine nedelje slobodni mogu očekivati ulazak u neku avanturu, a zauzeti bolji odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro.

Vaga

Posao: Bez većih promena na ovom polju. Bićete zadovoljni svojim učinkom. Moguća su prolazna nezadovoljstva i obmane od strane saradnika. Ostanite smireni. Finansije stabilnije od druge polovine nedelje.

Ljubav: Lepa nedelja kada su emocije u pitanju. Samo može doći do prekida nestabilnih veza, kao i nerazumevanja sa voljenom osobom. Izbegavajte sukobe.

Zdravlje: Blagi oprez od prehlada i radite na imunitetu.

Škorpija

Posao: Puni ste energije i elana kada je polje posla u pitanju. Bićete aktivni i zadovoljni svojim finansijama.

Ljubav: Mogućnost ulaska u lepu emotivnu vezu. Zauzeti, planiranje proširenja porodice i planiranje zajedničkog života.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa cirkulacijom.

Strelac

Posao: Može doći do promena kada je ovo polje u pitanju. Svakako u narednom periodu predstoji stabilizacija i bolja finasijska situacija.

Ljubav: Slobodnima mogućnost ulaska u emotivnu vezu, ali budite oprezni pri izboru partnera. Zauzeti, odnosi sa voljenom osobom harmonični.

Zdravlje: Bez većih problema. Mogući prolazni problemi sa kičmom.

Foto:Pixabay

Jarac

Posao: Moguća je napetost i blago nezadovoljstvo u prvoj polovini nedelje. Druga polovina nedelje donosi stabilizaciju.

Ljubav: Više vremena posvetite voljenoj osobi. Slobodni mogu očekivati lepe trenutke od druge polovine nedelje.

Zdravlje: Mogućnost pojave hroničnih zdravstvenih problema.

Vodolija

Posao: Stići će vam manje lepe vesti, ali ne očajavajte. Treba da se primirite i da sačekate bolje veeme za neke nove poteze.

Ljubav: Dobra komunikacija sa suprotnim polom. Mogućnost ulaska u neku romansu. Zauzeti, bolja komunikacija sa partnerom. Više vremena posvetite voljenoj osobi i iznenadite ga, to će uzdići vaš odnos.

Zdravlje: Prolazni pad energije i mogući problemi sa stomakom. Obratite pažnju na ishranu.

Ribe

Posao: Sitacija na polju posla bez većih promena. Druga polovina nedelje donosi benefite i zadovoljstvo, kao i bolji odnos sa saradnicima.

Ljubav: Zauzeti, u prvoj polovini nedelje može doći do nezadovoljstva i da se osećate izdano od strane partnera. Druga polovina nedelje vam pruža bolju komunikaciju i lepe trenutke u ljubavi.

Zdravlje: Bez većih problema. Više kretanja i vreme provodite u prirodi. Neki će promeniti način ishrane, što će vam biti od koristi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare