KAKVA KATASTROFA LIVERPULA: Dali sedam golova u najvećem derbiju pa ŠOKANTNO poraženi od fenjeraša! Salah se obrukao za sve pare!

Nakon istorijske pobede nad najvećim rivalom, u najvećem derbiju engleskog fudbala, Liverpul se izblamirao na gostovanju Bornmutu.

Ekipa Jirgena Klopa razbila je Mančester junajted rezultatom 7:0 na „Enfildu“, a zatim je šest dana kasnije doživela poraz rezultatom 1:0 od ekipe koja je sa osvojena tri boda pobegla sa dna tabele Premijer lige.

Jedini gol na utakmici postigao je Filip Biling u 28. minutu iz akcije u kojoj se odbrana Liverpula nikako nije proslavila.

Najbolju šansu za izjednačenje propustio je Mohamed Salah u 69. minutu kada je katastrofalno izveo penal i loptu poslao pored gola.

To je bio prvi put da je Egipćanin sa bele tačke promašio čitav gol u mečevima Premijer lige.

Delovalo je da se Liverpul stabilizovao u trenucima kada se turbulentna sezona bliži kraju. U poslednjih pet utakmica pre duela sa Bornmutom, „Crveni“ su ostvarili četiri pobede i jedan remi i tako se ozbiljno približili borbi za plasman u Ligu šampiona.

Međutim, gostovanje fenjerašu Premijer lige donelo je nove probleme.

Podsećanja radi, u prvom susretu ova dva tima u ovoj sezoni, Liverpul je pobedio rezultatom 9:0, a ovo je tek drugi put u istoriji da je Bornmut pobedio „Crvene“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare