JEZIVO, POGLEDAJTE KAKO AUTOM ULEĆE U RUPU I PROPADA! Nesreća na Smederevskom putu kakva nije viđena do sada! Foto

Juče ujutro se na Smederevskom putu, u Kaluđerici, dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda kada je automobil upao u rupu na delu puta na kom su radovi.

rupa, Kaluđerica
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Podsetimo, kako je ispričao jedan meštanin ovog dela Kaluđerice, za Žig info, problemi na ovom delu Smederevskog puta nastaju od kako su postavljene cevi koje idu od spalionice u Vinči do Konjarnika, i dodao da su meštani upoznati da u tom delu Kaluđerice postoje podzemne vode i da se plaši da će sve više biti ovakvih slučajeva.

Kaluđerica, auto upao u rupu
foto: Instagram/serbialive_beograd_rezerva

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se i snimak jutrošnje nezgode. Prema objavljenom snimku, nezgoda se desila rano jutros u 5 časova i 40. minuta. Na snimku se vidi da vozač ovog automobila nije na vreme primetio ograđeni deo puta, na kojem je nastala rupa.

Takođe, na slikama se ne vidi da ne postoji bilo kakvo upozorenje o nastalom oštećenju puta na dovoljnoj udaljenosti od iste, kako bi vozači prilagodili brzinu ili ga zaobišli.

Vozač je probao da zaustavi svoj auto, ali bezuspešno, vrlo brzo se „zakucao“ u rupu koja je bila napunjena vodom. Ceo prednji kraj automobila je, praktično, propao u krater na putu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare