DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 11. MART! Lavovi zaljubljeni u osobu sa posla, Bikovima nova poslovna ponuda, a evo ko će imati probleme u ljubavi 

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se u vodenoj Škorpiji, što će naročito prijati Rakovima, Ribama i Škorpijama.

OVAN  

LJUBAV: Lep period za se iskazivanje ljubavnih osećanja. POSAO: Ako potražite, možete dobiti posao koji podrazumeva rad u grupi ili s prijateljima. ZDRAVLJE: Solidno. 

BIK 

LJUBAV: Bićete vrcavi i duhoviti i sad je pravo vreme za ljubav, bilo da ste sami ili imate partnera. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu za posao ili potpisati neki ugovor. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Imaćete prilike da provedete vreme u veselom društvu. To će vas ubaciti u pravo raspoloženje. POSAO: Lako stičete popularnost, što možete iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

RAK 

LJUBAV: Dobra komunikacija će dovesti do uspostavljanja ravnoteže. POSAO: Moguć manji uspeh u karijeri i pomoć nekoga ko je na visokom položaju. ZDRAVLJE: Promenljivo.


LAV  

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga ko radi s vama, ali ta ljubav neće biti uzvraćena. POSAO: Zastoj u poslu. Bićete apatični ili će vam nedostajati vizija. ZDRAVLJE: Loše. 

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete problema u ljubavnom životu, jer je partner hladan ili vam ne ukazuje dovoljno pažnje. POSAO: Ovo je vreme za započinjanje novih projekata i poslova. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko ima veze sa inostranstvom. POSAO: Povoljan period za bavljenje marketingom i bilo kakav izlazak u javnost. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje zrače nečim što je više od lepote. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s privatnim preduzetništvom ili sportom. ZDRAVLJE: Povrede.

STRELAC 


LJUBAV: Kontakt sa dosta različitih osoba, od kojih će vam se barem jedna dopasti. POSAO: Ako imate probleme, ne brinite jer su oni kratkotrajni. ZDRAVLJE: Napetost loše utiče na vašu vitalnost.

JARAC 

LJUBAV: Partner će biti dobro raspoložen, što će imati pozitivan uticaj na vaš odnos. POSAO: Razmišljaćete o pravnim problemima ili ćete imati novčanih teškoća. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA  

LJUBAV: Ovih dana čulno uživanje će vam biti neobično bitno. POSAO: Imaćete uspeha u partnerskom poslu, posebno sa osobama muškog pola. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE  

LJUBAV: Vaš ljubavni život će se znatno popraviti, iako će i dalje postojati loše okolnosti. POSAO: Iskoristite svoju kreativnost, koja će biti vrlo izražena. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare