Vučević nakon sednice Glavnog odbora: Nastavljamo izbore u SNS, pozivamo u Narodni pokret za državu 

U zaključcima koje smo danas usvojili na Glavnom odboru Srpske napredne stranke (SNS) naveli smo da se nastavljaju unutarstranački izbori na nivou mesnih, opštinskih i gradskih organizacija, izjavio je posle sednice potpredsednik GO SNS Miloš Vučević.
„Nastavljamo poštovanje principa promenljivosti i da se novi ljudi uključe u rad stranke i kandiduju na najvažnija mesta u stranci, a to su oni koji vode mesne odbore i opštinske odbore“, rekao je on.

Vučević je dodao da je Glavni odbor primio informaciju od predsednika stranke Aleksandra Vučića da će 26. ili 27. aprila sazvati vanrednu skupštinu stranke za 27. maj i naveo da će ta skupština biti izborna.

„Stranka je fokusirana na rad sa građanima i simpatizerima i ta komunikacija je uslov opstanka stranke u smislu vitalnosti i borbenosti i da ispuni očekivanja građana“, rekao je Vučević.

On je istakao da se raspravljalo i o ideji formiranja Narodnog pokreta za državu o čemu će se razgovarati na sednici Skupštine stranke.

Prema njegovim rečima, ako se tada ta ideja prihvati, SNS će pozvati sve koji žele da budu u tom frontu da mu se pridruže.

„Želimo da okupimo sve koji vode računa o nacionalnim interesima, jer imamo najveću odgovornost pred građanima. Uradili smo najveće promene od 2012. godine do sada i kao država smo sada jači u svakom pogledu nego tada“, rekao je Vučević.

On je dodao da SNS poziva sve koji žele da bude deo Narodnog pokreta za državu da se pridruže.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare