UBIJENI ESKOBAR IMAO „POSLOVE“ NA MIKONOSU: Letovao pod lažnim imenom u društvu POZNATE PEVAČICE!

Ranko Radošević, zvani Ranko Eskobar, koji je juče ubijen na benzinskoj pumpi u Rušnju, letos je boravio na ostvru Mikonos i to u društvu poznate grčke pevačice, objavio je portal edolio5. Kako navode, Ranko Eskobar je u Grčku doputovao sa falsifikovanim pasošem na tuđe ime.

– Radošević je letovao na Mikonosu sa lažnim pasošem zajedno sa poznatom pevačicom. Sumnja se da nije samo odmarao već i da je na odmoru koordinirao druge „poslove“ koje je imao na ostrvu – navodi grčki portal.

Radošević je, kako je Kurir pisao, ubijen dok je u kafiću na benzinskoj pumpiispijao kafu. Kamere su snimile dvojicu napadača koji obučeni u crno, sa kapuljačama na glavama i hirurškim maskama ulaze u kafić u kom je u tom trenutku bilo najmanje 20 ljudi. Jedan od napadača, prema prvim informacijama Radoševiću koji je pokušao da ustane, ispalio je pet hitaca u njega, a kada je pao, vratio se i „overio ga“ sa još dva hica.

Na Petlovom brdu, podsetimo, pronađen je zapaljeni automobil za koji se veruje da su ga ubice koristile tokom bekstva.

– Potraga za osumnjičenima je u toku, uzeti su tragovi sa lica mesta ali i snimci sa brojnih sigurnosnih kamera. Jedna od njih, snimila je i lice jednog od napadača, ali postoje i drugi materijalni dokazi koji upućuju na izvršioce – otkrio je izvor iz istrage i dodao da policija radi i na pronalaženju naručioca zločina, jer se veruje da je reč o plaćenoj likvidaciji.

Radošević je, podsetimo, važio za vođu nikšićkog klana, i navodno je blisko sarađivao sa škaljarcima i njihovim ubijenim vođom Jovanom Vukotićem koji je u septembru ubijen u Istanbulu.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare