NIŠLIJE SA NOVIM TRENEROM NEMAJU IZBORA! Šarac: Utakmica protiv Voždovca je prekretnica za Radnički

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Dragan Šarac rekao je danas da je predstojeći superligaški meč protiv Voždovca prekretnica za njegov tim.

U goste nam dolazi jedna mlada i kvalitetna ekipa sa nekoliko veoma talentovanih igrača i čeka nas nimalo lak meč. Međutim, mi smo ove nedelje jako dobro radili i pripremali se za nju. Za nas je ovo izuzetno značajan meč i svojevrsna prekretnica„, rekao je Šarac u svom prvom obraćanju novinarima kao šef stručnog štaba Radničkog.

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekuju u nedelju ekipu Voždovca, u utakmici 26. kola Super lige Srbije. Klub sa Čaira je 13. na tabeli sa 23 boda, dok je Voždovac sedmi sa 36 osvojenih bodova.

Imamo dobar roster igrača, neki se vraćaju iz povreda, drugi su ozdravili i možemo da koristimo većinu njih. I dalje ne mogu da računam na Sašu Marjanovića koji je blizu povratka. Njegovo odsustvo je veliki hendikep i igrač takvog kalibra biće veliko pojačanje čim se bude u potpunosti oporavio„, rekao je Šarac.

On je naveo da je pred ekipom i njim period intenzivnijeg rada, kako bi se što pre izašlo iz rezultatske krize.

Posebno smo radili na završnici tokom ove nedelje, jasno nam je da je to segment koji moramo da popravimo. Razgovarali smo i pokušaćemo da prebrodimo tu barijeru i krenemo da postižemo golove. Imamo pet utakmica do plej-ofa i cilj je da sakupimo što više bodova, kako kod kuće tako i na utakmicama u gostima„, rekao je Šarac.

Šarac, koji je na klupi Radničkog zamenio Nenada Lalatovića, istakao je da je svakom treneru želja „da jednog dana samostalno preuzme i vodi ekipu“.

Meni je izuzetna čast da sam dobio poziv jednog velikog Radničkog i da ću predvoditi tim koji izuzetno dobro poznajem i klub prema kom imam ogromno poštovanje„, rekao je on.

U stručnom štabu ima, kako je naveo, „dve legende Radničkog“, Sašu Stojanovića i Vladimira Đorđevića, dok će sa golmanima raditi Damir Kahriman.

„Najvažnije je da imamo veliko međusobno poštovanje između nas i igrača. Ulazimo u nešto potpuno novo i drugačije, pokušaćemo da već u nedeljnoj utakmici pokažemo pravo lice i svi zajedno ostvarimo cilj – pobedu nad Voždovcem i osvojene bodove„, rekao je Šarac.

Utakmica Radnički Niš – Voždovac na programu je u nedelju od 14.00.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare