IZBACIO MUŠKARCA IZ KAFIĆA, PA IZ OSVETE PUCALI NA NJEGA Podignuta optužnica za pokušaj ubistva u Obrenovcu

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Slavka Đ. (30) i Miodraga Z. (21) zbog sumnje da su sa još dva nepoznata muškarca, 12. decembra 2022. godine u Obrenovcu pokušali da ubiju S.T. (28) zbog nesuglasica iz prethodnog perioda, piše Blic.

Optužnica je predata Višem sudu na odluku o potvrdjivanju, a tužilaštvo je predložilo da sud okrivljenima produži pritvor. Obojici osumnjičenih se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu, a Miodragu Z. i krivično delo Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Sumnja se da je Slavko Dj. iskoristio svoje poznanstvo sa oštećenim S.T. i 12. decembra 2022. godine oko 16:25 ga pozvao telefonom tražeći da siđe ispred zgrade u kojoj živi, na šta je on pristao i izašao ispred zgrade.

Slavko Đ. je bio na parkingu u crnom dzipu koji je vozio Miodrag Z, sa još dva NN lica, pa kada ih je oštećeni sve uočio kako izlaze vozila , trčeći je krenuo da se udaljava od vozila u prolaz stambene zgrade, a okrivljeni su potrčali za njim. Miodrag Z. je, kako se sumnja, ispalio projektil u pravcu S.T, a potom su napustili lice mesta. S.T. tom prilikom nije zadobio povrede.

Kako nezvanično saznajemo, sukob je nastao nakon što je S.T. dva dana pre pucnjave iz lokala „Posejdon“ u Obrenovcu izbacio Miodraga Z.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare