OVO JE UBIJENA BAKA BOSILJKA IZ APATINA: Školski drug njene unuke, nožem se iživljavao nad nesretnom staricom, DANAS SAHRANA!

Bosiljka M. (83), koja je mrtva pronađena u ponedeljak u porodičnoj kući u Apatinu, danas će biti sahranjena.

Za njeno ubistvo osumnjičen je P. B. (28), školski drug njene unuke, koji je juče uhapšen.

Meštani Apatina ispričali su da je P. B. živeo nedaleko od ubijene starice, a iako se isprva sumnjalo da je motiv zločina koristoljublje, mladić potiče iz dobro situirane porodice.

Iako se sumnjalo da je motiv zločina koristoljublje, jer je starica imala apartmane u Crnoj Gori koje je izdavala, Apatinci kažu da mladić potiče iz dobro situirane porodice i da s obzirom na to da je i sam radio, malo je verovatno da je ubio sugrađanku zbog novca.

Prema rečima komšija, krvavo telo baka Bosiljke, prekriveno ćebadima, pronašla je komšinica sa kojom je inače baka redovno pila kafu.

Kako se saznaje on je identifikovan na osnovu DNK tragova, ali je otkriveno da je do kuće žrtve došao crvenim „puntom“, i sa njim se udaljio sa mesta zločina. Kod uhapšenog u kući navodno su nađeni krvava dukserica i farmerke, ali i obuća koje je koristio prilikom zločina, prenosi Kurir.

Nož kojim je ubio staricu nađen je takođe na mestu zločina, a kako se nezvanično saznaje ubica se iživljavao nad žrtvom. Osim što je preklao nesrećnu ženu, on je izbo desetak puta po telu i licu.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare