„NEĆE BITI UKIDANJA SNS“ Vučić o Narodnom pokretu za državu 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da kao predsednik stranke nije obavio dobar posao, ali kao predsednik države jeste.

– Ja sam svoju stranku ispustio, ja to najbolje znam, meni ne treba istraživanje. Hoću da do maja, do skupštine SNS formulišem tu politku za pokret. Neće biti ukidanja SNS, to je najbolja partija u Srbiji. Da li tu ima kukolja, funkcionera koji zloupotrebljavaju funkciju? Naravno da da, ali snage SNS je u tome da to može da prepozna i prizna – rekao je on govoreći o Narodnom pokretu za državu.

On je istakao da upravo zato želi da ide u formiranje velikog narodnog pokreta koji bi bio nadstranački.

– Najveći broj intelektualaca podržava Srbiju napretka, a ne da imamo intelektualce ekstremiste s obe strane koji se ujedine velikom brzinom. Moramo da pokažemo da je prava elita najozbiljniji ljudi, za pristojnu, racionalnu, Srbiju budućnosti. Da, radnici, da, seljaci, koji će da se bore za svoju zemlju. Meni je poslednji mandat, ne zbog mene, nego zbog Srbije da kažu ne damo vam da uništite Srbiju, ekstremistima sa leve i desne strane. Da li ćemo uspeti ili ne, videćemo – rekao je on.

– Ne tražim podršku naroda za sebe, ni oprost ni nagradu. Nikada neću da napustim ovu zemlju – rekao je Vučić.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare