DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 9. MART! Blizanci će sve uraditi da ostvare ciljeve u poslu, a Bikovi će naići na prepreke u karijeri 

Današnji dan će biti uzbudljiv za većinu horoskopskih znakova.

OVAN

LJUBAV: Ulazite u novu fazu. Osećaćete se odlično i znaćete šta tačno da uradite kako bi osvojili osobu koju želite. POSAO: Entuzijazam i vaša urođena preduzimljivost će se probuditi. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Moguće je da će se pojaviti osećanja prema nekome iz kruga prijatelja, ali ćete oklevati da ih pokažete. POSAO: Naići ćete na neke prepreke u karijeri. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete prisustvovati nekom okupljanju na kom ćete upoznati nekoga ko će vas privući. POSAO: Ništa vam neće biti teško da uradite da biste ostvarili planove. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK

LJUBAV: Imate promenljivu sreću u ljubavi, pa treba da vodite računa da stvari ne krenu nizbrdo. POSAO: Uspeh u oblasti bankarstva i pri manipulaciji tuđim novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da budete u kontaktu sa dosta novih osoba, što može biti povoljno ako tražite ljubav. POSAO: Može se desiti da imate problem u procesu rada. ZDRAVLJE: Stabilno. 

DEVICA

LJUBAV: Možda će vaše nezadovoljstvo da ispliva i da vam pokvari odnos. POSAO: Bićete puni energije i ideja, pogotovo onih koje imaju veze sa privatnim preduzetništvom. ZDRAVLJE: Prehlada.

VAGA

LJUBAV: Može doći do eskalacije problema u odnosu, jer će osoba sa kojom ste biti samovoljna. POSAO: Moguće je da imate administrativnih problema. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION

LJUBAV: Nećete imati previše sreće u ljubavi, ali ne treba to da vas brine jer ćete uskoro izaći iz ove faze. POSAO: Bićete komunikativni i elokventni, što može da bude prednost. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Danas ćete imati puno kontakata sa ljudima, što kod vas uvek može dovesti do neformalne veze. POSAO: Manje promene na bolje. Impulsivno ćete trošiti novac. ZDRAVLJE: Upala grla.

JARAC

LJUBAV: Bićete raspoloženi za druženje i ispitivanje opcija. POSAO: Blago nepovoljan dan za finansije jer je moguć gubitak i neplanirani trošak, ali u isto vreme i manji dobitak. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete konačno imati prilike za ljubav, ili barem za flert. Ulazite u nešto povoljniji period. POSAO: Nedostaje vam energije i prilično ste opterećeni obavezama. ZDRAVLJE: Slabo.

RIBE

LJUBAV: Osećaćete potrebu da se vraćate mislima u prošlost, a možda ožive i osećanja za nekog iz prošlosti. POSAO: Imaćete problema ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Promenljivo. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare