UŽIVO, VIDEO! PARTIZAN – KOLUBARA: Crno-beli počinju bitku za drugo mesto 

Partizan – Kolubara 0:0

PARTIZAN – KOLUBARA

Stadiona Partizana

Sudija: Marko Srećković

Partizan (4-2-3-1): Popović – Živković, Ilić, Vujačić, Urošević – Kolorado, Traore – Dijabate, Natho, Menig – Pavlović.

Kolubara (3-5-2): Stanivuković – Radovanović, Milićević, Bakić, Koćović – Vanja Ilić, Simović, Zubairu, Ćosić – Bagarić, Đuranović.

Rezerve Partizana: Stevanović, Fejsa, Filipović, Jevremović, Jović, Mirčetić, Pantić, Petković, Saničanin, Šehović i Stjepanović.

Rzerve Kolubare: Popović, Ćorković, Gajić, Veljko Ilić, Mrkić, Nikolić, Molis Donald, Radosavljević, Sadiković, Vukušić.

Beogradski Partizan u okviru 25. kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Meč se igra sa početkom u 18:30 časova.

Crno-beli su se oprostili od trke za šampionskom titulom, ali im predstoji grčevita borba za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Partizan trenutno deli drugo mesto sa ekipom ČUkaričkog, sa po 50 bodova, dok je TSC na 49 bodova.

Šef stručnog štaba crno-belih Igor Duljaj osvrnuo se prvo na dobre i loše utiske vezane za igru tima u večitom derbiju, a potom pozvao navijače da podrže njega i ekipu:

„Što se tiče večitog derbija, pozitivna stvar je drugo poluvreme gde je tim fizički dominirao. Imali smo dosta šansi, što je izuzetno važno protiv protivnika kao što je Crvena zvezda. Negativna stvar je što smo ušli dosta stegnuto u utakmicu, brzo smo gubili loptu, što je Zvezda uspela da iskoristi na početku utakmice. Utisci su se slegli, to je završena priča i svaka sledeća utakmica je za nas najvažnija. Svaki igrač mi je potreban, ozbiljno računam na sve, samo na taj način možemo da idemo napred. Analizira se svaki protivnik, ali mnogo mi je važnije kako ćemo mi ući u tu utakmicu. Sada se bavim samo svojom ekipom, to mi je mnogo važno. Pozivam na mobilizaciju navijača, da nas bude što više na stadionu, jer to meni mnogo znači, a značiće i ekipi.“

Kolubara je u dobrom ritmu i ima šansu za gornji deo tabele.

Šef stručnog štaba gostujuće tima Veroljub Dukanac ističe da nema predaje bez borbe i da će njegovi igrači pokušati da iskoriste svaku grešku rivala:

„Idemo u goste jednom našem velikom klubu u goste, gde imamo pravo da težimo našim snovima. Šansu će dobiti neki mladi igrači, da pokažu koliko vrede u Beogradu, pred navijačima Partizana. Tamo su se nedavno desile promene, došao je novi šef stručnog štaba Igor Duljaj koji će sigurno svoju energiju i iskustvo sticano tokom godina u inostranstvu probati da iskoristi, kako bi Partizan napravio dobar rezultat. Međutim, mi tamo idemo bez bele zastave, jer je moja ekipa u dobrom raspoloženju. U prethodne dve utakmice smo bili dobri, falilo je malo da napravimo pozitivan rezultat. Daćemo sve od sebe da uđemo dobro u ovu utakmicu i da sve što nam crno-beli omoguće da iskoristimo, da to i iskoristimo.“

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare