UDARNA VEST! PRIPADNICI ROSU PRETUKLI SRPSKE MLADIĆE Izvukli ih automobila kod Leposavića i prebili, Srbi završili na hirurgiji!

Pripadnici Specijalne jedinice policije ROSU u selu Jošanica kod Leposavića maltretirali su i naneli telesne povrede srpskim mladićima L. Đ. (23) i Đ.M. (24), koji žive u tom selu.

Oni se nalaze na odeljenju hirurgije u KBC u Severnoj Mitrovici i njihovo stanje je pod nadzorom, ali za sada se osećaju dobro.

Kako je za Kosovo onlajn potvrdio Đ. M, on je L.Đ. su se automobilom kretali polako, kada su ih pripadnici Rosu zaustavili i izvukli uz automobila, a zatim počeli da udaraju u glavu.

„Nešto oko 19.30 krenuli smo polako kolima kroz selo da tražimo moj izgubljeni telefon. Vozio sam polako kada su nas presrela dva džipa iz kojih je izašlo oko osam uniformisanih specijalaca. Prišli su izvukli nas iz kola i počeli da maltretiraju. Udarali su nas u glavu u rebra i kada su shvatili da ovde živimo pustili su nas da odemo kućama. Obojica smo u bolnici na hirurgiji, bole nas rebra, ali za sada smo dobro na posmatranju“, kazao je Đ. M, prenosi Blic.

On je dodao da slučaj nisu prijavili policiji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare