PRVA REAKCIJA PARTIZANA NA SPISAK STOJKOVIĆA GDE NEMAJU NIJEDNOG IGRAČA: Naravno da sam neprijatno iznenađen!

Selektor srpske fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi objavio je spisak za početak kvalifikacija za EP.

Ukazao je prvi trener nacionalnog tima poverenje igračima sa Mundijala u Kataru, ali i nekim novim licima, pre svega igračima iz Superlige. To su momci koji su igrali prijateljsku utakmicu protiv selekcije SAD u Los Anđelesu i pobedili.

Iz Superlige Srbije Crvena zvezda ima dva reprezentativca – Strahinju Erakovića i Stefana Mitrovića. Vojvodinu predstavlja Veljko Simić, Čukarički Vladimir Lučić, TSC Nemanja Stojić, a niški Radnički Dragan Rosić.

Iako je verlo verovatno da će se retko ko od njih naći u užem izboru za mečeve protiv Litvanije (24. mart) i Crne Gore (27. mart) u oko upada činjenica da na spisku reprezentativaca nema nijednog igrača Partizana.

– Naravno da sam neprijatno iznenađen… Partizanovih igrača nije bilo ni u prethodnom periodu, kad smo imali dobre rezultate. Opet, s jedne strane sam iznenađen, s druge – i nisam. Ko razume, shvatiće – nije krio nezadovoljstvo Ivica Kralj u izjavi za Sportski žurnal.

Sportski direktor Partizana smatra da Partizan ima igrače za reprezentaciju Srbije. Veruje Ivica Kralj da je bilo mesta za Slobodana Uroševića, Svetozara Markovića, Sameda Baždara i Kristijana Belića na spisku selektora Dragana Stojkovića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare