JULIJA PRONAĐENA MRTVA SA KESOM NA GLAVI I VEZANIH ŠAPA: Za njom se tragalo skoro mesec dana! MONSTRUOZAN zločin u Srbiji

Pas iz okoline Beograda za kojim se tragalo skoro mesec dana, kako se navodi, pronađen je mrtav sa kesom na lavi i vezanih šapa.

„Julija, pas za kojim su svi tragali, pronađen je vezanih nogu, sa kesom preko glave. Osumnjičeni je više puta konsultovan od strane vlasnika, ali se pravio lud i nije hteo da kaže da zna šta se desilo sa njom. Tek nakon što ga je policija privela, priznao je sta je uradio“, objavljeno je na društvenoj mreži Tviter.

Korisnica ove mreže, koja se potpisuje kao Nena, navela je da osumnjičeni muškarac, navodno u policijskoj stanici priznao ubistvo psa. 

„Ista moj pas. Srce me zaboli kad ovako nešto pročitam. Ubio, umorio u mukama nedužnu životinju“, „Loše mi je sada“, neki su od komentara ispod ove objave.

Dalje, na slici koja je objavljena stoji i saopštenje porodice u čijem je vlasništvu bila Julija. 

„Svi koji su učestvovali u potrazi za Julijom, zaslužuju da znaju da je naša Juca kuca ubijena, vama svima hvala, mi ćemo ej edugo pamtiti i žaliti za njom jer je ona bila najmiliji pas i naš najbolji prijatelj“, napisali su vlasnici, piše Kurir.

Za Julijom se, kako je navedeno u jednoj od objava, tragalo više od tri nedelje, a nalazaču je bila ponuđena nagrada u visini od čak 1.000 evra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare