DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 8. MART! Rakovi će se nesrećno zaljubiti, dok će Strelčevi biti skloni mutnim radnjama na poslu 

Današnji dan donosi lepe promene za većinu horoskopskih znakova.

OVAN 

LJUBAV: Danas ćete lako i rado ulaziti u priču sa ljudima, zbog čega će vaš ljubavni život cvetati. POSAO: Moguće je da ćete promeniti pravac u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK 

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog ko će vas privući. POSAO: Kontakt sa nadređenima i osobama od uticaja. Dobićete priliku za razgovor o unapređenju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI  

LJUBAV: I dalje ćete biti nezadovoljni svojim ljubavnim životom, jer nemate dobrih prilika. POSAO: Moguć je manji uspeh, pogotovo ako radite u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK 

LJUBAV: Bićete nezadovoljni, a moguće je i da se nesrećno zaljubite. POSAO: Možete dobiti dobre vesti u vezi s poslom ili novcem, nešto što će vas obradovati i umanjiti pritisak. ZDRAVLJE: Prehlada.

LAV  

LJUBAV: Možda ćete se sastati sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Bićete zabrinuti zbog nekih negativnih promena koje se u poslednje vreme dešavaju. ZDRAVLJE: Solidno. 

DEVICA 

LJUBAV: Susret sa starom ljubavlju ili ćete početi da razmišljate o nekome ko je već dugo u vašem okruženju. POSAO: Problemi za one koji se bave privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VAGA  

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga ko je iz druge kulture i s kim je teško ostvariti vezu. POSAO: Bićete okupirani kreativnim radom i inspirisani. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION  

LJUBAV: Danas neće biti pozitivnih događaja u ljubavnom životu. Čak i ako ste u vezi, nećete imati prilike za to. POSAO: U ovom periodu je najbitnije da budete ekonomični. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC  

LJUBAV: Promena, možda raskid ili razdvajanje od partnera. POSAO: Imaćete teškoća da sačuvate dobru reputaciju zbog mutnih radnji kojima ćete danas biti skloni. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC  

LJUBAV: Prilika za fizičku bliskost sa osobom koja vam se dopada. Bićete skloni da verbalno provocirate partnera. POSAO: Bavićete se finansijama i planovima u vezi s tim. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA  

LJUBAV: Bićete sentimentalniji nego inače, pa i nečiji pokušaji da vas osvoji mogu da se ostvare. POSAO: Mogući nesporazumi s kolegama ili administrativni problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE 

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko ko je dosta stariji od vas. POSAO: Vaša poslovna situacija će biti nešto povoljnija, ali možda ćete morati da razmislite o tome kako dalje. ZDRAVLJE: Stabilno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare