AKO TI NEĆEŠ, IMA KO HOĆE ZA TE PARE Voja Brajović otkrio istinu O HONORARU u seriji koju Srbi obožavaju: „Nisam imao za hleb“

Iako su „Otpisani“ jedna od najpopularnijih domaćih serija svih vremena, Voja Brajović ne krije da on i Dragan Nikolić, kao čuveni Prle i Tihi, od prvog honorara nisu mogli da zarade ni za hleb.

– Kaskaderi su zarađivali mnogo više od nas. Oni su naplaćivali po padu i najviše su zarađivali, a mi smo ostali siromašni. Mislim da nikad nisam bio siromašniji nego tada. Potpisivali smo ugovore za male pare. Kada sam pokušavao da pregovaram za veći honorar, producenti su mi rekli: „Ako ti nećeš da potpišeš, ima ko hoće za te pare“! Nisam imao hleb da jedem – ispričao je glumac jednom prilikom za „Informer“, dodajući da su konačno profitirali od druge sezone, snimljene četiri godine kasnije.

– Pred početak snimanja pozvao me je reditelj Aca Đorđević i rekao: „Biće para, imaćete milion dinara po epizodi“. Dragan i ja se nismo zadovoljili tom sumom, nego smo je podigli na 2.300.000 dinara po epizodi. Direktor serije Mladen Todić se složio, tako da smo Dragan i ja za drugu sezonu zaradili po 30 miliona dinara. Saznali smo da je Pavle (prim.aut. Vuisić) pristao da snima za 20 miliona. Rekli smo Mladenu Todiću da i njemu podigne cenu na 30 miliona ili ćemo se opasno naljutiti – dodao je Voja, prenosi Kurir.

– Pristao je, i tada smo počeli da snimamo drugu sezonu – zaključio je bio Brajović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare