„Već sam u debelom minusu“ Pevač se požalio da je potrošio pravo bogatstvo, a njegova koleginica otkrila da je dala 6.000 evra za „Beoviziju 2023“ 

Finalisti nisu žalili novac, strpljenje, ali i da provode po nekoliko dana u sali da vežaju koroegrafiju, kako bi se o njihovom nastupu pričalo i po završetku ovogodišnjeg festivala “Pesme za Evrovziju 2023″.
U finalu „Pesme za Evroviziju“ se predstavilo 16 takmičara: Stefan Shy, Princ od Vranje, Chegi i Braća Bluz Bend, Boris Subotić, Luke Black, Filip Baloš, Nađa, Emphaty Soul Project, Hurricane, Duo Grand, Frajle, Džipsi, Princ, Filarri, Gift i Zejna, a pobedu je odneo Luke Black i numera „Samo mi se spava“.

Finalisti su istakli da je mnogo truda, vremena, energije, ali i novca uloženo kako bi se u što boljem svetlu predstavili.

Atraktivna pevačica Zejna Mujkić sa pesmom “Rumba” pobrala je simpatije publike. Zejna je uvek ponosno isticala da je romske nacionalnosti, a o njenim vokalnim sposobnostima se uvek govorilo u hvalospevima.

– Oko 6.000 evra je koštao nastup, ali nismo se još sabrali pa da počnemo da kukamo. Manje od 10.000, više od 5.000- kroz smeh je kazala Zejna za “Blic”.

Jedan od finalista koji je scenskim nastupom, ali i koroeografijom privukao pažnju je Filarri sa pesmom “Posle mene”.

– Pripreme su trajale preko mesec dana. Moj tim i ja smo radili veoma vredno i jako sam zadovoljan što je sve toliko kvalitetno i skupo izgledalo. Ne bih voleo da iznosim javno koliko ulažem u svoju karijeru i ovaj posao, tako da su tračevi po Tviteru o uloženom novcu za ovaj projekat definitivno nepouzdani. Mogu vam reći da sam svakako već u velikom minusu iako sam tek na početku svoje karijere, ali se vodim rečenicom: “Što više uložiš, još više će ti se vratiti.” – istakao je kroz osmeh Filarri za “Blic, o kojem se šuška da je za ovogodišnji nastup izdvojio preko 10 hiljada evra.

Luke Black, odnosno Luka Ivanović predstavio se javnosti pesmom “Samo mi se spava” i odneo pobedu.
Kako ističe, mnogo napora i truda je uloženo u nastup kako bi se ispunile velike ambicije.

– Meni je san što sam uopšte prvi put u životu nastupao na velikoj sceni. Za mene je to pobeda. Nisam uložio nekoliko hiljada evra u nastup, ali drago mi je da ljudi misle da izgleda tako. Radili smo svi zajedno u prijateljskoj snazi da naše prevelike ambicije ostvarimo. Volim svaki momenat tog procesa- priča Luka za “Blic” i dodaje šta su mu rekli roditelji:

– Roditelji mi pružaju beskonačnu podršku i savetovali su me da se samo mnogo zabavim. Trudio sam se stvarno da dam sve od sebe, da budem što opušteniji i još razbuđeniji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare