TRAGIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA PROMENILA JE SVE Ljubavna priča Milene Ćeranić zaledila krv u žilama 

Pre par dana je na društvenoj mreži Instagram osvanuo kratak video zapis na kom se vidi kako Milena Ćeranić lije suze, međutim, niko nije znao šta se dešava budući da pevačica nije ništa napisala u opisu videa. Uprkos svemu, uspeli smo da dođemo do informacije da se radi o tragičnom događaju koji je pevačicu zadesio. Naime, Milena je već duže vreme u vezi sa momkom koga je vešto skrivala od javnosti. Sve je bilo toliko idilično da su njih dvoje čak i razmišljali da stanu na ludi kamen. Ipak, Milenin momak doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, kada ga je automobil pri punoj brzini pokosio s koloseka, nakon čega je na mestu ostao mrtav. Milena od tada ne može da se pomiri sa činjenicom da njen dečko nije među živima.Ovo je samo prića koja prati novi spot pevačice.

S obzirom na to da da se Milena nikada nije oprobala kao glumac, ona je od ekipe dobila pohvale da se odlično snašla i da je svoju ulogu fenomenalno odigrala.

Naima pevačica danas predstavljna na You tube kanalu novi spot za pesmu”Još te ima tu” i posle duže diskografske pauze jedva čeka da čuje komentara publike.

– Veoma mi se dopada finalni rezultat spota,a nadam se da će sjajne utiske imati i publika čiji sud mi je najvažniji, izjavila je Milena.

Ovo je prvi singl koji najavljuje album koji je uveliko u pripremi.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare