TRAGEDIJE KOJE SU POTRESLE SRBIJU Za samo tri dana stradalo sedmoro mališana 

U razdoblju od samo tri dana, Srbiju su šokirale tragedije koje su se nizale jedna za drugom, a za ovaj kratak period u stravičnim nesrećama život je izgubilo čak sedmoro mališana.

Crni niz počeo je tragedijom u kojoj je stradalo četvoro dece uzrasta od šest meseci do pet godina, a koja se dogodila pre tri dana u Novom Pazaru, kada je izbio požar u stambenoj zgradi u kojoj su živeli.

Četvoro mališana stradalo u požaru

Naime, vatrogasci su došli na lice mesta za četiri minuta, ali je bilo prekasno, mališanima nije bilo spasa. Otac i majka dece su u odmah bili prebačeni u bolnice u Novom Pazaru i Beogradu.

Otac nastradale dece zadobio je opekotine na 45 odsto površine tela i ima opekotine drugog, trećeg i četvrtog stepena, dok njihova majka ima opekotine na 18 odsto površine tela i ima opekotine drugog i trećeg stepena.

Prema nezvaničnim informacijama, do požara je najverovatnije došlo usled nemara, jer su se roditelji grejali na termo peć grejalice.

Dvoje dece stradalo u požaru kod Bačke Topole

Nakon tragičnih vesti iz Novog Pazara, stigla je potresna vest i iz Bačke Topole da je u ranim jutarnjim satima izbio je požar u kome su život izgubila dva detetauzrasta od godinu i tri godine.

Po prijavi požara sve ekipe su se uputile na teren u Staroj Moravici, a dolaskom na lice mesta u 08.23 časova, utvrđeno je da je vatra zahvatila tri prostorije na stambenom objektu.


Požar je lokalizovan u 08.43 časova, nakon čega su izvučena dva tela dece.

Dečak upao u septičku jamu

Srbiju je danas potresla još jedna tragedija: u mestu Rogača kod Sopota, stradao je dečak N.N (6) kada je, dok mu je otac spavao,izašao iz kuće i upao u septičku jamu.

Kako je „Blic“ tada saznao, otac je uspeo da izvadi mališana iz jame koja je do vrha bila napunjena vodom, ali nažalost nažalost nije mu bilo spasa.

– Dete nije davalo znake života. Otac je odmah pozvao policiju i ispričao šta se desilo. Ekipa Hitne pomoći je pokušala na reanimaciju i konstatovala smrt deteta – kazao je tada izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare