SAZNAJEMO! MARIJA KILIBARDA OTIŠLA SA PRVE TELEVIZIJE Voditeljka posle 12 godina dala otkaz 

Voditeljka Marija Kilibarda posle 12 godina dala je otkaz na Prvoj televiziji, što je ona za „Blic“ i potvrdila.
Marija važi za jedno od najomiljenijih TV lica, a na Prvu je došla 2011. godine, gde je vodila nekoliko emisija, među kojima su „150 minuta“ i „Super Srbija“.

Ona se sada tim povodom oglasila za „Blic“.

– Iskreno, zatekli ste me jer je to još uvek jako sveže. 12 jako bitnih i lepih godina sam provela na Prvoj i iskustvo stečeno kroz sve te godine i 8 različitih emisija koje sam vodila je neprocenjivo. To je polovina mog profesionalnog života i tako veliki rastanci iziskuju ipak malo vremena, da bi se emocije slegle do kraja – rekla je ona.

Kilibardu smo gledali u emisiji „Žene“, koju je vodila sa Irinom Vukotić, Ivanom Zarić, Majom Volk i Natašom Ristić.

Poznata je po televizijskom formatu „Tvoje Lice Zvuči Poznato“, čiji je domaćin bila prve tri sezone, kao i u petoj sezoni.

Vodila je emisiju „Letnjih 150 minuta“ sa Dejanom Pantelićem i Jovanom Vukojević i emisiju „150 minuta“ sa Slavkom Beleslinom na Prvoj televiziji. Marija je veoma angažovana kao voditeljka, pa smo je tako gledali i u emsiji „Super Srbija“.

Podsetimo, Marija Kilibarda je od 2016. do 2017. godine je bila udata za košarkaša Vladimira Radmanovića, a sada uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare