MAJKA POGINULE DECE HITNO PREBAČENA U „LAZU LAZAREVIĆA“ Ženi iz Novog Pazara rekli da su joj deca nastradala u požaru: „Slomila se, jako je teško podnela“ 

Amra A. majka četvoro mališana koji su tragično nastradali u požaru koji se u nedelju dogodio u stanu u Novom Pazaru, saznala je da su joj deca preminula, nakon čega su je doktori prebacili u Beogradu, u kliniku „Laza Lazarević“, kaže za „Blic“ rođak porodice.

– Ona je jako teško podnela, slomila se. Još joj je i muž jako loše. Pitanje je da li će on preživeti – kaže rođak ove majke.

Podsetimo, Amra A. zadobila je opekotine u požaru u kojoj joj je nastradalo četvoro dece. Njen suprug Abdularahim teško je povređen i izgorelo mu je preko 50 odsto tela. Njemu se lekari bore za život.

Njihovo četvoro dece uzrasta od šest meseci do 6 godina nastradalo je u požaru koji je izbio u nedelju ujutru u stanu u Novom Pazaru u kojem su živeli. 

Rezultati obdukcije pokazali su da su se deca ugušila ugljen-monoksidom.

Kako smo ranije objavili, otac četvoro mališana živ je goreo dok je pokušavao da spasi svoju decu, tvrde očevici ovog strašnog događaja. Nesrećni čovek je preko terase pokušao da uđe u sobu gde su mu bila deca, ali nije uspeo da otvori vrata.

Lekari u novopazarskoj bolnici rekli su da su tela troje dece bila praktično ugljenisana prilikom prijema, dok je četvrto dete davalo znake života, ali su opekotine bile toliko jezive da ni reanimacijom nije moglo biti spašeno.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare