LUKE BLACK KONAČNO OTKRIO POZADINU ODNOSA SA KONSTRAKTOM Javnost za ovo nije znala: „Preko 10 godina to traje“ 

Ovogodišnji predstavnik Srbije na „Evroviziji“ Luka Ivanović, odnosno Luke Black, odlučio je da progovori o koleginici Ani Đurić Konstrakti, koja nas je 2022. godine predstavljala na istom takmičenju u Italiji.
Spekulacije o njegovom odnosu sa Konstraktom ne prestaju od pobede na „Pesmi za Evroviziju 2023“, a sad je rešio da stavi tačku na tračeve o njihovim navodnim rodbinskim odnosima i pričama da je ona radila njegovu numeru „Samo mi se spava“.

– Konstrakta ima veze sa svim ovim zato što mi je bila mentalna podrška. I ona i ja nismo navikli da budemo u ovom, evrovizijskom formatu. Nismo navikli da budemo u takmičenju ove veličine, ovolike pažnje – kazao je prvo Luke Black.

– Bila mi je mnogo velika podrška, kao prijatelj pre svega. Mi se znamo više od 10 godina. Značilo mi je da mi kaže samo kako bi trebalo da se osećam. To je to. Pesmu nije radila ona, već njen saradnik Milovan Bošković, on je dodao završne dodire produkcije – dodao je on za „K1“.


Podsetimo, Lukina komšinica iz Čačka je juče otkrila više detalja o njemu.

– Beskrajno smo se radovali Lukinom trijumfu i uverena sam da će nas dostojno predstavljati u Liverpulu. Znam ga kao dete, vaspitan, kulturan, odličan đak, uz njegov rad i talenat ne čudi uspeh koji je postigao – kazala je ona.

– U subotu smo se okupili u mojoj kući i zajedno navijali i slavili, dok je Lukina mama pobedu čekala u prestonici, sa sinom. Pevali smo i radovali se do kasno u noć. Znajući Luku još kao dete, nisam sumnjala da će napraviti ovakav uspeh. Predan, posvećen i neverovatno talentovan mladić. Ne treba da bude iznenađenje ni ako nas ovaj predivni mladić pozitivno iznenadi i u Liverpulu. Ceo Čačak je uz njega – dodala je bila komšinica za „Kurir“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare