DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U SKOPLJU Pet maskiranih napadača pucalo na bivšeg dečka Aleksandre Nikolić, policija otkrila kako su uspeli da mu se prikradu

Kako prenose tamošnji mediji, u ulici u kojoj se dogodio obračun, i dalje stoje tragovi krvi. Forenzičari su tek jutros završili uviđaj u lokalu „Šiša“, koji su sinoć čuvali policajci nakon što su u njemu odjeknuli pucnji koji su usmrtili dvojicu muškaraca.

Za sada se zna da su na meti bila dvojica Skopljana, a ostali ljudi koji su bili u prostoriji, od kojih je jedan dobio dva metka, sada su svedoci.

Napadači su bili uniformisani sa crnim maskama na licima.

– Državni tužilac je izdao naredbu da se obavi razgovor sa oštećenim licem, sa još nekoliko lica koja su bila prisutna u ugostiteljskom objektu tokom događaja, kao i sa drugim licima koja bi mogla imati saznanja o događaju – navodi se u saopštenju tužilaštva.


Kako se navodi, ubice su ostavile i tragove, a u identifikaciji će pomoći i video-nadzor.

– Po nalogu javnog tužioca biće obavljena obdukcija tela preminulih. Svi obezbeđeni i prikupljeni tragovi i materijalni dokazi sa lica mesta u ugostiteljskom objektu gde se događaj dogodio predati su na veštačenje. Dostavljeni su snimci sa video nadzora samog objekta, okolnih objekata, kao i sistema „Bezbedan grad“, koji će biti detaljno provereni – potvrđeno je iz tužilaštva.

Prema početnoj rekonstrukciji, pet maskiranih i naoružanih osoba je stiglo na lice mesta i počelo da viče „racija“. Pretpostavlja se da im upravo zbog toga niko im nije branio da uđu u posebnu prostoriju i da pucaju na muškarce. Nakon ubistva, imali su isplanirano bekstvo, tokom kojeg su zapalili su automobil „audi 6“ lažne registarske oznake 8870 i ostavili ga.

Uspeli su da umaknu policiji, ali su, kako se navodi, ostavili mnogo materijalnih dokaza koje tužioci treba da obrade.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare