ČUVENI AS ŠOKIRAO SVET: „SREĆAN SAM ZBOG POVREDE NEJMARA“ Ne mogu da ga gledam, ne mogu da ga podnesem, sve oko njega me NERVIRA! 

PSŽ je ostao bez Brazilca Nejmara do kraja sezone, jer je operisan. Uvukla se zebnja u redove navijača pariskog kluba, ali ne i nekadašnje legende fudbala u Francuskoj Kristofa Digarija.

Nekadašnji napadač Bordoa, Milana, Barselone, Marselja, Birmingema i Katara, čovek koji je 55 puta nosio dres reprezentacije Francuske i dao osam golova, Kristof Digari (50) bio je prilično okrutan prema Nejmaru.

– Srećan sam zbog PSŽ što se Nejmar povredio! Smatram ovo neverovatnom šansom za Kristofa Galtijea, u jednom trenutku bi morao da pokaže hrabrosti i preseli Nejmara na klupu, jer bi to bilo jedino rešenje. Razlog ekipa je uravnotežena kad ima petoricu iza lopte i dvojicu napadača kakvi su Mbape i Mesi – rekao je Digari i osuo drvlje i kamenje po Brazilcu:

– Više ne mogu da ga gledam. Ne mogu da ga podnesem! Nerviraju me čak i njegovi driblinzi, njegov stav. Umorio sam se od njega i ne želim više da ga vidim na terenu – zaključio je nekadašnji as.

Atomski fudbal je zagarantovan! Jednom su razočarali (prvi meč izuzetno skroman), bilo bi previše da to ponovo! Bajern u sredu veče udara na PSŽ u revanšu osmine finala Lige šampiona! I to bez Nejmara koji je operisan.

Nemci imaju prednost 1:0 iz prvog meča, ali to nije nikakva garancija za uspeh. Parižani su silno motivisani da na krilima Lea Mesija i Kilijana Mbapea naprave senzaciju i izbace velikog favorita. Bajern je dobio tu ulogu od mnogih stručnjaka, ali i kladionica koje su odredile kvotu na njih od samo 1,80, a pobeda gostiju plaća čak 4,50.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare