ŽOC IMA PLAN ZA BOLONJU: Da igramo kao poslednje utakmice u Evroligi

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da su „crno-beli“ dobro upoznati sa igrom Virtusa i da je važno sa kakvom će energijom košarkaši beogradskog kluba ući u ovaj meč.

Partizan će u utorak od 20.30 časova gostovati ekipi Virtusa u Bolonji. 

 Virtus je tim koji je u dosadašnjem toku Evrolige igrao mnogo utakmica na veoma visokom nivou, ali je činjenica i da su imali neke slabe, kao što je bila ova poslednja protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Skauting sa te utakmice ne treba da postoji. Spremaćemo se za ono najbolje, kako su igrali na domaćem terenu, ali i neke utakmice na strani – rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

On je istakao da Partizan zna sve o ekipi Virtusa i kakav kvalitet ima italijanski klub.

– Ono što mislim da je veoma važno za tu utakmicu, jeste energija s kojom ćemo izaći na parket, da probamo da igramo na način kako smo igrali poslednje utakmice u Evroligi, sa velikom željom i da im ne dozvolimo poene iz drugog i trećeg pokušaja – dodao je Obradović. 

Košarkaš Partizana Dante Egzum je rekao da je svaka naredna utakmica u Evroligi najvažnija za beogradski klub.

– Na strani je malo teže igrati, ali ako se budemo držali zajedno mislim da ćemo biti dobri. Biće spremni da odbrane svoj teren, da ne dozvole da im se to dogodi ponovo. Mislim da naš plan igre treba da ostane isti, ali ćemo se prilagoditi. Teodosić je sjajan dodavač, moraćemo da uradimo sve što možemo da ga zaustavimo, ali kao i na svakoj utakmici, imamo plan igre za svakog igrača –  naglasio je Egzum.

Partizan je apelovao na svoje navijače da poštuju pravila ponašanja u dvorani.

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da su „crno-beli“ dobro upoznati sa igrom Virtusa i da je važno sa kakvom će energijom košarkaši beogradskog kluba ući u ovaj meč.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare