UHAPŠENI SRBIN SA KiM NA SLOBODU UZ JEMSTVO Miljanov advokat za „UDARNU VEST“: Porodica je sakupila novac, najkasnije do ujutru biće na slobodi

SUDSKO veće Specijalnog suda u Prištini usvojilo je predlog za zamenu sudskog pritvora Miljanu Adžuću(30) iz Zvečana na severu Kosova i Metohije za meru jemstva od 20.000 evra kako bi se branio sa slobode.

Naime, kako je u izjavi istakao advokat Miloš Delević, Adžićev branilac on će, danas, popodne najkasnije ujutru, u zavisnosti od procedure, biti na slobodi.

-Porodica je uz pomoć prijatelja sakupila novac za Adžićevo jemstvo za slobodu-pojašnjava advokat Delević za Novosti i dodaje da Adžić do sada nije saslušan od strane suda i da u njegovom slučaju tužilaštvo nema svedoka.

Drugi pišu

Inače, Adžić jedna od trojice Srba uhapšenih decembra prošle godine posle čijeg hapšenja su usledile barikade na severu KOsova i Metohije, tereti se za navodni napad na službeno lice a uhapšen je devetog decembra na administrativnom prelazu Jarinje kada se sa suprugom i maloletnim detetom vraćao iz centralne Srbije .

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare