SKANDALOZAN SNIMAK IZ CRNE GORE: Albanski forum dobio izbore u Tuzima, pa slave uz povike „UČK, UČK“, vijori se zastava OVK VIDEO

Nakon što su u opštini Tuzi u Crnoj Gori održani lokalni izbori, aktuelni predsednik te opštine i predsednik Albanske alternative Nik Đeljošaj izjavio je da su ostvarili ubedljivu pobedu na lokalnim izborima, nakon čega je usledilo skandalozno slavlje.

Naime, Nik Đeljošaj potvrdio je da će albanski forum (Albanska alternativa-Demokratski savez Albanaca-Nacionalna unija Albanaca) imati apsolutnu većinu u lokalnom parlamentu sa 18 mandata, nakon čije izjave je krenulo slavlje u Tuzima, prenosi Adria.tv.

Kako se vidi na video snimku, na proslavi u Crnoj Gori vijorile su se zastave terorističke takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK).

Na pomenutoj organizaciji se u jednom trenutku takođe može čuti i skandiranje svih prisutnih „UČK, UČK“.


Osim zastave terorističke organizacije OVK, vijorile su se i zastave Albanije, a ono što posebno iznenađuje jeste da se tokom proslave pobede u pomenutoj opštini u blizini glavnog grada nije mogla videti nijedna zastava države u kojoj su ovi izbori održani, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare