SUZE PREKINULE EMISIJU! Milica Todorović progovorila o Petru Strugaru, a emotivnom izjavom RASPLAKALA majku i voditeljku!

Milica Todorović bila je gost emisije “Premijera – Vikend specijal“ gde je emotivnom izjavom na temu porodice i porodičnih odnosa uspela da rasplače svoju majku, koja je bila iza kamera, ali i voditeljku.

Na samom početku, Milica se osvrnula na svoje muzičke početke u Zvezdama Granda.

– Ja sam pobedila sa 14 i po godina, nepunih 15. Kad sam ušla u ovu zgradu na snimanja Zvetda Granda želela sam samo da pevam. Ja sam pre bila stidljiva, a sad ne možete da me zaustavite. Volim i balade, vilim i brže pesme. Sad bih snimala nešto brzo, bržeg ritma – rekla je Milica.

Todorovićeva se podsetila na saradnje sa kolegama sa kojima je snimila duete, te je otkrila koliko joj je značilo takvo iskustvo.

– Ja Dekija jako volim, družimo se. On je sjajan tip. Iskreno, bitno je da se meni i Dejanu dopada pesma. Ja sam više očekivala, a Dejan je prezadovoljan. Nisam zadovoljna kako je pesma prošla, specifična je – kaže Todorovićeva, pa se prisetila i saradnje sa Eminom Jahović na pesmi “Limunada“.

– Emina je jako talentovana, ima inspiraciju, ja to nikad nisam imala. Jako sam samokritična. Retko kad snimam, retko kad izbacujem. Dejan je bio inicijator, on me je zvao – poručuje Milica,, a onda javno iznela kakvo mišljenje ima o Petru Strugaru, pa emotivnom izjavom o svojoj porodici rasplakala svoju majku i voditeljku.

– Nemam ništa protiv konja i Pere Strugara, on je super dečko. Patim posle raskida, plačem, zovem prijatelje, mamu… To brzo prođe. Teško mi padaju rastanci i odvajanja, to me prodrma. Zato se sada ne odvajam od mame, jer sam mlada otišla od kuće. Sa tatom sam na video kolu. Što više vremena gledam da provodim s njima, život je kratak. Mama mi se rasplakala, sad ćemo i mi da se rasplačemo – rekla je Milica, a onda se i voditeljka rasplakala.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare