SRBIJA NASTAVLJA DA SE BORI ZA MESTO MEĐU RAZVIJENIM ZEMLJAMA: Predsednik Vučić iz Katara sumirao napornu radnu nedelju (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas slavi 53. rođendan, ali ne odmara. Trenutno se nalazi u Kataru gde učestvuje na Konferenciji u organizaciji Ujedinjenih nacija.

Takođe, predsednik Vučić ne propušta ni druge redovne obaveze, kao što je tradicionalni presek nedelje.

„Brojni telefonski razgovori, susreti i intenzivne komunikacije sa najvišim zvaničnicima Evrope i sveta, obeležili su ovu zaista napornu radnu nedelju.

Srbija nastavlja da se bori za sebe i svoje mesto među razvijenim zemljama – od EU smo dobili grant od preko 600 miliona evra, koji će još bolje povezati velike gradove u Srbiji sa Evropom i svetom i podići standarde u našem železničkom prevozu, dok sam sa emirom Al-Tanijem, vladarom Katara, razgovarao o novim velikim investicijama i mogućnostima za strateško partnerstvo, koje bi dalo ne samo poseban pečat našim prijateljskim odnosima, već i dodatni zamah rastu Srbije. Za jednu nedelju – dosta“, poručio je predsednik Vučić preko svog zbaničnog Instagram profila.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare