POZNAJE IH GODINAMA, A OVO JE ISTINA Milena Kačavenda odgovorila na Ivanove navode o prevari Goce Tržan – NEĆE MU BITI DOBRO

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, u poslednje vreme je u žiži interesovanja jer je neko ko nema dlake na jeziku a njeni komentari se dugo prepričavaju.

Nedavno, kada je Zvezdan Slavnić govorio o njenom poznanstvu sa Anom, optuživši je za intimne odnose sa njenim tadašnjim momkom, obraćao se Ivanu Marinkoviću i otkrivao razne detalje. Milena je tom prilikom za Kurir komentarisala Slavnićev potez i okarakterisala ga kao pokušaj degradiranja njenog lika i dela, ali i navela da poznaje Marinkovića godinama.

Njena kuma i Ivan su imali sukob pre samo nekoliko dana, a u razgovoru nakon toga dotakli su se njegovog života iz perioda braka sa Gocom Tržan kada je Ana dala svoj sud o njihovom razvodu i rekla da smatra da je on upropastio pevačicu.

Tom prilikom Ivan je šokirao domaću javnost svojom izjavom:

– U***a se ona meni u život. Mi smo imali savršen brak dok me nije prevarila. Ali nežemo o tome. Ništa loše… Meni je majka zbog nje… Ne možeš tako da pričaš – govorio je Ivan.

Kurir je stupio u kontakt sa Milenom Kačavendom, koja je već navela da poznaje Ivana godinama i to jako dobro, kako bi otkrila da li je Marinković njenoj kumi rekao istinu.

– Da, poznajemo se odavno. To što je Ivan rekao Ani da je Goca prevarila je laž teška! Kuma mu je lepo rekla, on je nju uništio zbog alkohola, kocke i života kakav je tada imao. Poznajem Gocu, ona je laf žena, šmeker i Ivana je volela dok je nije izdao – otkrila je Milena za Kurir. Podsetimo, Milena je navela da Ivana poznaje godinama i to jako dobro.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare