ZVEZDU JE POGLEDALA SREĆA, A I BOLJE SU UŠLI U UTAKMICU OD NAS: Svetozar Marković našao razloge neuspeha Partizana u derbiju 

Svetozar Marković žali što Partizan nije izvukao bolji rezultat u 169. večitom derbiju. Crvena zvezda je slavila rezultatom 1:0, u jednom od slabijih okršaja dva rivala.

Svetozar Marković
FOTO: WWW.CRVENAZVEZDAFK.COM

Osvrnuo se Svetozar Marković na peti minut, koji će se kasnije ispostaviti kao ključni za utakmicu. Tada je Aleks Vigo pogodio mrežu Aleksandra Popovića.

– Niko nije očekivao da ćemo pružiti ovakvu igru, posebno u drugom poluvremenu. Loše smo ušli u utakmicu, prvih pola sata nismo uspevali da igramo pas, bili smo u grču, vremenom je krenulo, čak i sa igračem manje smo imali veći posed lopte. Na žalost, zbog lošeg ulaska u utakmicu i rano primljenog gola smo na kraju izgubili – rekao je Svetozar Marković.

Crvena zvezda ima 16 bodova prednosti u Superligi, mada su dva tima delovali gotovo podjednako na utakmic odigranoj u petak.

– Da pričam da smo bolja ekipa ili da zaslužujemo više – nema smisla. Večiti rival beži 16 bodova, na nama je da preostale utakmice pobedimo i da se još bolje upoznamo sa novim šefom. Bodovna razlika je ogromna, ali kako smo izgledali u drugom poluvremenu je ono kako bi trebalo da igramo u budućnosti.

Svetozar Marković
FOTO: WWW.CRVENAZVEZDAFK.COM

Partizan je gotovo prespavao prvo poluvreme, a onda pokušao da napravi preokret u drugih 45 minuta.

– Sigurno da je bilo kasno. O tome ne treba ni govoriti. Šesnaest bodova je ogromna razlika, ali ovo drugo poluvreme je nešto čemu treba da težimo i što treba da nas vodi da ubuduće izgledamo tako.

U Partizanu kažu da im je nedostajalo i fudbalske sreće.

– U dosta situacija je potrebno da te i sreća pogleda da bi ostvario nešto. Mislim da je njih, uz sve to što su bolje ušli u utakmicu, pogledala i sreća, jer su postigli gol kakav su postigli. Nama ostaje da se okrenemo sledećoj utakmici koju igramo u sredu – poručio je Svetozar Marković.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare