VODITELJI ZABLISTALI NA FINALU „BEOVIZIJE 2023“ Kosjerina cela u belom, Marić i Stefan u ODELU, a Kristina Radenković SUŠTA SUPROTNOST 

Večeras se održava finale muzičkog takmičenja „Pesma za Evroviziju 2023“, koje možete gledati na RTS-u od 21h. Na finalnoj večeri 16 izvođača se bori da predstavlja Srbiju na prestižnoj „Evroviziji“, koja se ove godine održava u Liverpulu.

Večerašnji voditelji „Pesme za Evroviziju 2023“ su, kao i u prvoj i drugoj polufinalnoj večeri, Dragana Kosjerina i Milan Marić, a iz grin ruma uključuju se Kristina Radenković i Stefan Popović, koji publici prenose atmosferu među takmičarima.

Glumac Milan Marić pojavio se u odelu, Kosjerina je zablistala u beloj haljini golog ramena i dubokim dekolteom, Kristina Radenković je na sebi imala crnu haljinu sa šljokicama i čarape roze boje pa je bila sušta suprotnost od ostalih, dok se Stefan Popović odlučio za odelo svetlo roze boje.

U večerašnjem finalu nastupaju:

  1. Stefan Shy – Od jastuka do jastuka
  2. Boris Subotić – Nedostupan
  3. Nadia – Devojka tvog dečka
  4. Duo Grand – Viva la vida
  5. Nađa – Moj prvi ožiljak na duši
  6. Frajle – Neka neka
  7. Hurricane – Zumi zimi zami
  8. CHEGI & Braća bluz bend – Svadba ili kavga 
  9. Dzipsii – Greh
  10. Luke Black – Samo mi se spava
  11. Filip Baloš – Novi plan drugi san
  12. Princ – Cvet sa Istoka
  13. Filarri – Posle mene
  14. Gift – Liberta
  15. Empathy Soul Project – Indigo
  16. Zejna – Rumba

Ovogodišnja Evrovizija održaće se u Liverpulu u Velikoj Britaniji 9, 11. i 13. maja, a ko će nas predstavljati na prestižnom muzičkom takmičenju odlučiće publika i stručni žiri glasovima u odnosu 50:50. Sav prihod od poslatih SMS poruka od strane gledalaca biće doniran u dobrotvorne svrhe za nabavku aparata za Dom zdravlja u opštini Bojnik.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare