Sledeće nedelje saslušanje svedoka zbog ubistva Petre (2) iz Zaječara: Očuhu preti doživotna kazna 

Osumnjičenom očuhu M.N. preti doživotna zatvorska kazna

Jelena Todorovska Miloš Nikolić

Foto-kolaž: Nikola Anđić, Facebook

Povodom jezivog ubistva dvogodišnje devojčice, za koje je osumnjičen i nalazi se u pritvoru njen očuh M.N, sledeće nedelje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru počinje saslušanje svedoka.

– U predistražnom postupku koji se vodi pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Zaječaru protiv majke J.T, koja je osumnjičena da je izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, od naredne nedelje počinje ispitivanje svedoka. Biće ispitana porodica, rođaci, komšije… Nakon završenih ispitivanja odlučiće se o daljem toku postupka i preduzimanju drugih mera i radnji za kojima se ukaže potreba – rekli su iz Osnovnog suda u Zaječaru, piše Kurir.

Osnovno javno tužilaštvo zahtevalo je i od zaječarskog Centra za socijalni rad da dostavi izveštaj o postupanjima i preduzimanju mera iz njihove nadležnosti u porodici osumnjičene.

– Biće detaljno ispitana i osoba iz Centra za socijalni rad koja je bila zadužena za rad sa ovom porodicom – nezvanično se saznaje.

Uporedo, iduće nedelje, kreće i saslušanje svih svedoka u Višem javnom tužilaštvu, vezano za postupak koji se vodi protiv M.N. koji se brani ćutanjem, a zbog teškog ubistva preti mu doživotna kazna zatvora.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare